Spárgakrémleves másként

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg spárga
  • 4-5 újkrumpli
  • víz
  • cukor
  • fehérbors
  • vegeta
  • 1 tojássárgája
  • 1 deci tejszín.

Elkészítés:

30 dkg meghámozott spárgát és 4-5 lekapart újkrumplit darabokra vágunk, majd annyi sós vízzel, amennyi épp csak ellepi 20 percet főzzük. Mixerrel pépesítjük. Felöntjük 5 deci vízzel, csipetnyi cukorral, fehérborssal és kiskanálnyi fűszerrel fűszerezve 5 percet még főzzük. 1 tojás sárgáját 1 deci tejszínnel simára keverünk és a levest behabarjuk.

Hasonló receptek

Nyári zöldségleves

Leves, Könnyű

Vashiány, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Frankfurti leves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Indiai Leves

Leves, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: