Puncs szelet
Hozzávalók:
- 7 db egész tojás
- 3 db tojásfehérje
- 18 dkg fruktóz
- 3 dl 1,5%-os tej
- 3 csomag Dr.Oetker diétás puncs pudingpor
- 1 csomag Dr.Oetker diétás vaníliás pudingpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 0,5 dl rum
- 25 dkg Delma light margarin
Elkészítés:
A 7 tojásfehérjét gőz fölött, 8 dkg fruktózzal kemény habbá verjük, lassan hozzákeverjük a tojások sárgáját és az átszitált puncs pudingport. Zsírpapírral bélelt tepsibe terítjük, és lassan sütjük. Közben elkészítjük a krémet. A maradék fruktózzal elkeverjük a margarint és a rumot. A tejből és a vaníliás pudingporból krémet főzünk. Ha kihűlt, összekeverjük a margarinos krémmel. Rásimítjuk a kihűlt tésztára. Tetejére rátesszük a 3 db tojásfehérjéből, 3 dkg fruktózzal gőz felett keményre vert habot, majd a kakaót is rászitáljuk.
Hasonló receptek
Túrótorta
Desszert, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Házi joghurt
Desszert, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Kalács lisztérzékenyeknek
Desszert, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes