Tárkonyos busa
Hozzávalók:
- 40 dkg busa
- szeletben
- 1/2 citrom leve
- 2 evőkanál olaj
- 2 dl tejföl (12%-os)
- 2 kávéskanál apróra vágott
- friss tárkonylevél
Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk, őrölt borssal megszórjuk, a citrom levével megcsepegtetjük, és legalább egy órán át állni hagyjuk. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a halszeletek mindkét oldalát jól átsütjük benne, kivesszük, és tepsibe vagy tűzálló tálba egymás mellé rakjuk. A tejfölt jól összekeverjük az apróra vágott tárkonylevéllel, és a halszeletekre öntve, előmelegített sütőben jól összemelegítjük.
Hasonló receptek
Keksz alatt sült tonhal
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Reszelt zöldségsaláta sültalma öntettel
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Francia hagymás burgonyaleves
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes