Dr.. Ujj Zsófia Ágnes

belgyógyász, hematológus

358

kérdésre
válaszolt

Szakterülete:

belgyógyász, hematológus

Bemutatkozás:

2007 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Intézetben. Elsősorban a Hematológiai és Transzplantációs Tanszékén dolgoztam, de hosszabb időt töltöttem az Intenzív Osztályon és Sürgősségi Osztályon is. Képzésem során egyetemi centrumban szereztem naprakész és magasszintű ismeretet a belgyógyászat minden területén. Képzéseim befejeztével sikeres szakvizsgát tettem belgyógyászatból, majd hematológiából.

2015 óta online egészségügyi szakértést, cikkírást vállalok belgyógyászati és hematológiai témákban, valamint más szakterületek megírt cikkeinek lektorálását végzem, illetve betegek számára adok tanácsokat mind a belgyógyászat, mind a hematológia témakörében.

Érdeklődési területeim rosszindulatú csontvelői eredetű betegségek, a krónikusbeteg-ellátás és -gondozás, az intenzív beavatkozások alkalmazása a klasszikus belgyógyászat mellett.

2018 szeptemberétől magánrendelés keretein belül is segítem a belgyógyászat és hematológia kérdéskörén belül a hozzám forduló páciensek jelentkezését. Segítséget nyújtunk a leletek értelmezésében és a további orvosi vizsgálatok megszervezésében is. Weblap címe és elérhetőségek: intiminfekt.hu

Dr.. Ujj Zsófia Ágnes LEGUTÓBBI VÁLASZAI

Kedves Krisztina! Egyáltalán nincs vérszegénység. Jól látja, minden érték jó, hgb 115 alatt beszélünk nőknél vérszegénységről. A vérképe rendben. Ezzel nincs teendő. Nem tudom miért hangozhatott ez el.
Kedves Kérdező! Nem, magától ne hagyja abba, el kell menni orvoshoz, vagy háziorvos, vagy a kezelőorvos. Legyen friss labor, jó e a dózis, stb.
KEdves Kérdező! Gyomorsavcsökkentőt szedhetne. A lila folt lehet az astrix mitt is. Ez így kép alapján nem trombózis, ha felmerül a gyanú nyilván orvosi fizikális vizsgálat kell így nem lehet kizárni. Attól h hasnyálirigyrákra gonsol, nem kell az legyen. Az viszont nem jó, hogy most annak tüneteit keresi (és véli is találni).
KEdves Gabriella! Ezek nem tartalmaznak oly mértékű hatóanyagot, hogy "kiüssék" egymást. Szedheti.
Kedves Kérdező! Ennyi ideje fennálló és részletes panaszok mellett teljesen indokolt a tükrözés, semmilyen labor vagy képalkotó nem helyettesíti, enélkül nincs válasz. Fogamzásgátló elvileg FNH esetén nem tanácsos.