Dr. Ujj Zsófia Ágnes

belgyógyász, hematológus

Szakterülete:

belgyógyász, hematológus

Bemutatkozás:

2007 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Intézetben. Elsősorban a Hematológiai és Transzplantációs Tanszékén dolgoztam, de hosszabb időt töltöttem az Intenzív Osztályon és Sürgősségi Osztályon is. Képzésem során egyetemi centrumban szereztem naprakész és magasszintű ismeretet a belgyógyászat minden területén. Képzéseim befejeztével sikeres szakvizsgát tettem belgyógyászatból, majd hematológiából.

2015 óta online egészségügyi szakértést, cikkírást vállalok belgyógyászati és hematológiai témákban, valamint más szakterületek megírt cikkeinek lektorálását végzem, illetve betegek számára adok tanácsokat mind a belgyógyászat, mind a hematológia témakörében.

Érdeklődési területeim rosszindulatú csontvelői eredetű betegségek, a krónikusbeteg-ellátás és -gondozás, az intenzív beavatkozások alkalmazása a klasszikus belgyógyászat mellett.

2018 szeptemberétől magánrendelés keretein belül is segítem a belgyógyászat és hematológia kérdéskörén belül a hozzám forduló páciensek jelentkezését. Segítséget nyújtunk a leletek értelmezésében és a további orvosi vizsgálatok megszervezésében is. Weblap címe és elérhetőségek: intiminfekt.hu

Dr.. Ujj Zsófia Ágnes LEGUTÓBBI VÁLASZAI

KEdves Kérdező! Első körben meg kell ismételni a labort. Az rövidre zárja.
Kedves Mónika! Valószínűleg nincs a hátterében eltérés lehe uh-t ismételni főleg ugy hogy a hasnyálmirigyét nézzék meg. Ha nyugtalanítja vagy tünete van gastroenterológiára elmehet.
Kedves Kérdező! Nem tudom mi az a láz ambulancia. Infektológia? A labor érdemi eltérésn nem mutat. Belgyóhgyászatra lehet menni, vagy háziorvosnál labort ellenőrizni. A bőrtünet allergia nem lehet?
Kedves Kérdező! Inkább technikai jellegű a kérdés amire nehezen tudok válaszolni, tekintettel arra hogy én a helyi labor rendszert ismerem. Igen aktivitást néznek alapvetően csak, maga az antigén megbeszélésre történik. Ehhez vagy hemosztázis/hematológia szakrendelést tud igénybe venni, vagy nincs jobb ötletem mint körben telefonálni az egyetemi laborokat, mindenhol migccsinálják amennyiben van fizetősen is .
Kedves Kérdező! A MTHFR ben van homozigóta, elvileg maximum fólsavpótlás szükséges rá. Antifoszfolipid szindróma irányában labor volt már?