Dr. Ujj Zsófia Ágnes

belgyógyász, hematológus

Szakterülete:

belgyógyász, hematológus

Bemutatkozás:

2007 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Intézetben. Elsősorban a Hematológiai és Transzplantációs Tanszékén dolgoztam, de hosszabb időt töltöttem az Intenzív Osztályon és Sürgősségi Osztályon is. Képzésem során egyetemi centrumban szereztem naprakész és magasszintű ismeretet a belgyógyászat minden területén. Képzéseim befejeztével sikeres szakvizsgát tettem belgyógyászatból, majd hematológiából.

2015 óta online egészségügyi szakértést, cikkírást vállalok belgyógyászati és hematológiai témákban, valamint más szakterületek megírt cikkeinek lektorálását végzem, illetve betegek számára adok tanácsokat mind a belgyógyászat, mind a hematológia témakörében.

Érdeklődési területeim rosszindulatú csontvelői eredetű betegségek, a krónikusbeteg-ellátás és -gondozás, az intenzív beavatkozások alkalmazása a klasszikus belgyógyászat mellett.

2018 szeptemberétől magánrendelés keretein belül is segítem a belgyógyászat és hematológia kérdéskörén belül a hozzám forduló páciensek jelentkezését. Segítséget nyújtunk a leletek értelmezésében és a további orvosi vizsgálatok megszervezésében is. Weblap címe és elérhetőségek: intiminfekt.hu

Dr.. Ujj Zsófia Ágnes LEGUTÓBBI VÁLASZAI

Kedves Melinda! Nehéz mit mondani, mert a járvány nem "harapódzott" el most olyan mérttékben mint gondoltuk, de ez nem a vége. Tekintettel arra, hogy még sokáig gond lehet, talán éppen pont most mennék vissza még dolgozni. Elvileg nem kellene sokkal gyengébben működjön az immunrendszere. De! Kezelőorvos véleményét aki ismeri személyesen kikérném telefonon.
Kedves Kérdező! Maximum a trombocita szám érdemel említést. Ha vashiány sincs, nincs vírusfertőzés, esetleg enyhe itp merülhet fel, de csontvelő vizsgálat nem szükséges szerintem. Majd a járvány végeztével lehetne egy kontroll illetve vérből vírus szerológia és h. pylori teszt.
Kedves Kérdező? Dohányzik? Annak is megfelelhet, ha nem először járvány végeztével tüdőbetegség kizárása, utána polycytaemia irányában vizsgálat.
KEdves Kérdező! Nincs, nincs jelentősége, feltehetően már rendeződött.
KEdves Kérdező! LAboreltéréssel nem kell, az ultrahangot megismételném fél év múlva, szerintem nem lesz vele gond.