Magyaros makaróni

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 3 ujjnyi szelet császárhús
  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 cikk fokhagyma
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 2 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • 60 dkg makaróni
  • 12 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A császárszalonnát kockára vágjuk, zsírjára sütjük, hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd ha már kész a pörköltalap, jöhet a kockára vágott sertéscomb, a fokhagyma, a só és kis adagokban a víz. Ha elkészült a pörkölt, adjuk hozzá a karikára vágott zöldpaprikát és a paradicsomot. Főzzük ki a makarónit, majd ha leszűrtük, keverjük össze a pörkölttel. Öntsük jénai edénybe, szórjuk meg reszelt sajttal és süssük forró sütőben kb. 20 percet.

Hasonló receptek

Sajtos zeller párizsiasan

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély

Kapros csirke

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély

Rozmaringos burgonya

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: