Borsófőzelék sült virslivel (update 1)
Hozzávalók:
- 30 dkg zöldborsó
- 1 dl joghurt
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 pár baromfi virsli
- víz
- pirospaprika
- só
- bors ízlés szerint
Elkészítés:
A borsót és az egész fej vöröshagymát puhára főzzük annyi vízben, amennyi ellepi, majd joghurttal besűrítjük. Sült virslivel tálaljuk!
Hasonló receptek
Lencsés halragu
Egytálétel, Közepes
Laktózmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csőben sült brokkoli sonkával
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes
Sárgarépás-fetás cannelloni
Egytálétel, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes