Borsófőzelék sült virslivel (update 1)

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg zöldborsó
  • 1 dl joghurt
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 pár baromfi virsli
  • víz
  • pirospaprika
  • bors ízlés szerint

Elkészítés:

A borsót és az egész fej vöröshagymát puhára főzzük annyi vízben, amennyi ellepi, majd joghurttal besűrítjük. Sült virslivel tálaljuk!

Hasonló receptek

Lencsés halragu

Egytálétel, Közepes

Laktózmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csőben sült brokkoli sonkával

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Sárgarépás-fetás cannelloni

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: