Cékla káposztalevélben
Hozzávalók:
- 20 dkg cékla
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg darált dió
- 1 ek olaj
- ízlés szerint szójaszósz
- 1 ek köménymag
- * kelkáposzta levele
- 2 db lepény.
Elkészítés:
A céklát tormareszelőn lereszeljük, szétnyomott fokhagymát és darált diót, olajat, szójaszószt, köménymagot adunk hozzá. Kicsi kelkáposzta levelekre, mint egy csészébe helyezzük a céklát. Lepénnyel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Sósgofri
Egyéb , Könnyű
Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Narancslé
Egyéb, Könnyű
Mogyorómentes, Köszvény, Laktózmentes, Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes
Brokkolikrém
Egyéb, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes