Borsodó

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 dl tejszín
  • 5 tojássárgája
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 5 dkg glukonon vagy fruktóz
  • 1/2 citrom reszelt héja

Elkészítés:

A bor kivételével a hozzávalókat állandóan kevergetve , vízgőzön forrpontig melegítjük, majd a bort is apránként beleöntjük. Kihűlésig időközönként tovább kevergetjük. Hűtőszekrénybe tesszük, tálalás előtt ismét jól összekeverjük. 6 (5 dkg-os) adag lesz belőle.

Hasonló receptek

Töltött körték joghurtos szósszal

Desszert, Könnyű

Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Gluténmentes, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes

Berliner

Desszert, Nehéz

Mogyorómentes, Cukormentes

Karácsonyi diótorta liszt nélkül

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: