Zöldséggaluska
Hozzávalók:
- 30 dkg spenót
- 10 dkg sárgarépa
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 szál újhagyma
- 5 dkg vaj
- 15 dkg liszt
- 4 tojás
- só
- bors
Elkészítés:
A leforrázott spenótot, a zöldségeket apróra vágjuk. A vajat a tojássárgákkal habosra keverjük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, a lisztet, a felvert tojásfehérjét. Evőkanállal szaggatjuk a forró vízbe. Petrezselymes vajba forgatjuk.
Hasonló receptek
Tejfölös tepsis sültburgonya
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Allergia, Epebetegség, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Aranykrumpli
Köret, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Fűszeres párolt káposzta
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes