Zsályás máj
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemáj
- őrölt bors
- 2 evőkanál olaj
- só
- 1 mokkáskanál szárított zsálya
- 2dl tejföl
- fél csokor petrezselyem
Elkészítés:
A májat csíkokra vágjuk, megborsozzuk, és az olajon megpirítjuk. Megsózzuk, zsályával megszórjuk, a tejföllel felöntjük, majd 10 percig pároljuk. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Hasonló receptek
Fokhagymás tengerihal-filé
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák, Köszvény
Grillcsirke zöldséggel
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Gombás sajtos csirkemell
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes