Orvos válaszol összes kérdés: Nőgyógyászati betegségek

Nőgyógyászati betegségek

Összes kérdés a(z) Nőgyógyászati betegségek témában

Gyakori kérdések a(z) Nőgyógyászati betegségek témában

Konizáció vagy amputáció

2019-07-11 06:10:07
Tisztelt Doktor úr! Az elmúlt 2,5 évben két hidegkéses konizáción estem túl (2016.12.hó és 2017.02.hó) majd a második után több méhnyak tágításon összetapadások miatt. Szerencsére 2018.02.hónap óta minden rendben a menszesszel. A két konizáció alatt összesen 28 mm-ert vágtak ki a szövettanok alapján. Most kistesót tervezünk. A családban van nőgyógyász és ő elmondta, hogy a vetélés és koraszülés esélye fokozott hidegkéses konizációknál. Az orvosom akihez az operációk óta járok rákszűrésre 4 havonta (szerencsére negatív és a HPV is azóta) mindig azt mondja nekem hogy ez méhnyak amputáció volt gyakorlatilag a nagy vágások miatt. Viszont nekem van a műtétek utánról két ultrahangom amin: "cervix hossza 23 mm". Ezt nem látta az orvos.Érsemes lenne újra megméretni az ultrahangon ezt az értéket? Most akkor konizáciom volt vagy amputáció? A kórházi leleteken konizáció van feltüntetve de ha jól gondolom nagyon nem mindegy hogy melyik a terhesség kiviselése szempontjából? Illetve kérdésem még hogy a 23 mm-es cervix az külső vagy középső vagy belső lehet? Vállalható ezzel az értékkel egy újabb terhesség? Nagyon szépen köszönöm hogy időt fordít rám.

Endometriózis-állandó fájdalom

2019-07-10 13:44:38
Üdvözlöm! Szeretnék segítséget kérni a betegségemmel kapcsolatosan. Sajnos állandó kismedencei fájdalmam van a csípőcsont mellett a jobb oldalon. Ez a fájdalom mozgásra és jobbra dőléskor fokozódik, sokszor feküdnöm kell, mert fekve azért jobb lenni. Szokott szúrni és görcsölni is. Olyan is van, hogy hol a derekam, hol a forgóm fáj, amely kisugárzik a lábamba. Ciklushoz nem köthető a fájdalom. Nagyon sok vizsgálaton voltam ez miatt: hasi és kismedencei CT( mk. vesében kehelyvégben néhány apró max.3mm-es nagyságú meszes kő figyelhető meg), kismedencei MR, Lumbalis gerinc MR, Sacrum MR, Colonoscopia, LS gerinc rutin MR, infravizsgálat stb., ahol nem találtak komolyabb problémát. Kétszer volt laparoszkópiás nőgyógyászati műtétem: 2016. szeptember végén alhasi panaszokat okozó kocsányos miómagöb és endometriózis csomók eltávolítása. 2018. augusztusában mélyen infiltráló endometrikus csomók eltávolítása, hólyagon is volt endometriózis , ezért 10 napig viseltem katétert, hashártyáról is endometriózisos csomókat távolítottak el. Azt hittem, hogy a második műtét után megszűnnek a panaszaim, de sajnos a műtét utáni napokban már éreztem újra a fájdalmat. 32 éves, sportos nő vagyok az életemben mindennapos volt a sportolás, de sajnos mióta elkezdődött ez a fájdalom azóta nem tudok sportolni, örülök hogy a munkámat ellátom. Férjemmel szeretnénk kisbabát, de ezzel a fájdalommal nagyon nehéz. Mit tanácsol, hogy hova menjek még kivizsgálásra? Van-e remény, hogy ez a fájdalom megszűnjön? Endometriózis okozhatja még a panaszokat? Válaszát előre is köszönöm. R.

Megnagyobbodott nyirokcsomó

2019-07-09 21:30:19
Jó estét kívánok! 24 éves vagyok, 2015 év végén petefészek szúrás és 12 nap vérzés után nőgyógyászhoz fordultam. Ultrahangos vizsgálat után megállapította hogy, petefészek gyulladásom van. Felírt 2 féle gyógyszert, így utólag visszagondolva valószínűleg nem hatottak, mert folyamatosan kisebb-nagyobb megszakításokkal visszatért a gyulladásom, amire többször gyulladáscsökkentőt szedtem.2018 novemberében észrevettem egy fájdalmatlan csomót a lágyékomnál, másnap elmentem nőgyógyászhoz, tapintással megállapította, hogy hüvelygyulladásom van és bal oldalon van egy cseresznye nagyságú megnagyobbodott nyirokcsomó a lágyékomban, írt fel krémet illetve tablettát is.Mondta, hogy ha nem múlik a nyirokcsomó menjek vissza pár hónap múlva mert lassan áll vissza eredeti állapotába. Ezek beszedése és elhasználása után vártam. A hüvelygyulladás tünetei elmúltak de a nyirokcsomó nem és mivel nem csináltak ultrahangot így nem nyugodtam meg és elmentem magánrendelésre 2019 februárjában. Ultrahangos vizsgálat után a Doktor Úr azt mondta, hogy petefészek gyulladásom van, amitől a nyirokcsomóm megnagyobbodott, írt 2 féle gyógyszert és mondta, hogy ha pár hónap múlva nem múlt el akkor mintát kell belőle venni. Úgy érzem, hogy azóta a petefészkemmel nincs semmi gond, viszont a nyirokcsomó még mindig nem múlt el. Semmi más tünetem nincs a nyirokcsomóval, igazából soha nem is volt, nem fáj, nem nagyobb,csak néha érzékeny ha pl. törökülésben ülök sokáig és utána felállok.Vérvételen és vizeletvizsgálaton voltam, mind a kettő tökéletes lett.Megmondom őszintén, ha nem muszáj nem szeretném, hogy megszúrjanak .Az lenne a kérdésem, hogy létezhet-e az, hogy nekem évek óta tartó petefészek gyulladásom volt, illetve a hüvelygyulladással együtt ill. miatt jött ez a nyirokcsomó megnagyobbodás és csak hosszú idő után múlik el? Azt hozzá tenném még, hogy mikor 2015-ben felírták a két gyógyszert, előtte elmentem háziorvoshoz alhasi fájdalommal, ő írt fel 2 gyógyszert, amit el kezdtem szedni, majd tele lettem kiütéssel, így az ügyeleten írtak fel helyette 2 gyógyszert, amit beszedtem és ezek után írta fel a nőgyógyászom a 2 gyógyszert, szóval kb. 1 hónapon belül 6 féle gyógyszert kezdtem el vagy szedtem is be, nem lehet, hogy a hatásuk emiatt csökkent?Illetve, hogy ha Ön javasolja a mintavételt, akkor azzal a nőgyógyászhoz kell fordulnom? Ő tud ilyet csinálni? Válaszát előre is köszönöm! További szép estét kívánok!

Esélyes terhesség,vagy sem?

2019-07-09 19:57:02
Azt szeretném kérdezni,hogy nincs menstruációm,viszont hiába megyek nőgyógyászhoz,nem igazán foglalkoznak a problémámmal,évek óta szenvedek ezzel. Norcolutot ír néha,es ezzel ki vagyok segítve... Olyankor tény,hogy megjön,2-3 hónapig jó is,úgymondd beáll,de aztán előröl kezdődik.. Párommal szeretnénk kisbabát,illetve még csak beszélgetünk róla,még nem próbálkoztunk. Viszont az lenne a kérdésem,hogy ilyen rendszertelen,kiszámíthatatlan menses mellett mennyi esély van arra,hogy teherbe essek,vagy egyáltalán lehetséges-e? Ha például Norcolut kurán vagyok és úgy jön meg úgy van peteérés? Olyankor esélyes a terhesség? Válaszát köszönöm! :)

Mit tegyek?

2019-07-03 14:30:37
Tisztelt Doktor úr! Többször rosszullétek jöttek rám miután rájöttem mi okozza a rosszulléteimet. Egy 1 hónapos tampont távolítottam el a hüvelyemből, utána lehetőségem adódott végre elmenni az orvoshoz, aki több helyre adott beutalót, valamint magasvérnyomást állapított meg (140 körüli érték), erre szedek vérnyomáscsökkentőt. Ezek közül a vérképben semmi eltérőt nem találtak,és a belgyógyászaton sem a nőgyógyász antibiotikumot és Betadin hüvelykúpot írt fel, megtapogatva a hüvelyt semmi eltérőt nem tapasztalt én azonban érzem azt hogy a méhszájam egyszer rövidebb egyszer hosszabb, mindig más alakot vesz fel, gyógyszeres kezelés előtt pedig teljesen nagy volt mintha bedagadt volna, enyhén vérzik és jelenleg romlott tejre emlékeztető szagú hüvelyfolyásom van. A nőgyógyászom eléggé elbagatelizálta, azt mondta idézem "ennél sokkal súlyosabb betegekeink is vannak nem érti miért kell ennyi kiviszgálásra még mennem" probiotikumot sem írt fel, de mivel hasmenésem lett az antibiotikum kúra után ezért azt is vettem a gyógyszertárban. Mivel bizonytalan vagyok és nem akarok felesleges köröket futni, ugyan már egész jól érzem magam, de van amikor még mindig nagyon álmos leszek napközben, enyhe szédülésekkel Öntől kérdezem, hogy mit tegyek? Válaszát megköszönöm!

Negatív tesztek

2019-06-26 14:44:09
Kedves Dr Úr 39 éves vagyok 2 gyermekem van. Május 13 menstrualzam utoljára eléggé rendszertelen sosem jön 28 napra eddig a leghosszabb ciklusom 35 nap volt most már 22 napja késik 3 tesztet csin negatívak terhességet uraló tüneteit nincsenek. Lehet késes attól h fogászati kezelésekre járok ahol mindent csinálnak ? És eléggé felek stresszelnek tőle. Igazából semmim se faj. Lehet korai klinax? Medig várják?

Sorozatos vetélés

2019-06-25 05:20:34
Tisztelt Doktor Úr! 44 éves, három gyermekes elvált anyuka vagyok. Új párommal kisbabát szeretnénk, de lassan egy éve hiába próbálkozunk. Egészséges életmódot folytatok, menstruációm napra pontos. Több alkalommal kimaradt a menstruáció, de mindig leválik?, kilökődik? a petezsák, és utána pár órával a vérzés is megindul. Most hat hetes terhes voltam, de tegnap megint megtörtént. A vérzésem most még nem indult meg, de nem áltatom magam, gondolom idő kérdése. A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja ezt? Sajnos a nőgyógyászomtól nem kapok semmi kapaszkodót, pedig nagyon szeretnék rá választ kapni. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Anna

Szülés után folyás

2019-06-24 17:46:39
Kedves Dr! 25 éves vagyok 13hete szültem természetes úton gátmetszéssel volt gyermekágyi vérzésem ami 6het után elmúlt utána voltam 6hetes kontrollon azon minden rendben talált a doki és utána egy hétig vereztem de ami a problémám az az hogy valamikor sárga valamikor pedig barna folyásom van nem büdös nem viszket voltam vele dokinál aki kézzel megvizsgált és azt mondta minden rendben és hazaküldött mennek szívesen fürdeni és szeretnek nemi életet élni de felek hogy összeszedek valami fertőzést és felek hogy toxikus sokk szindrómam lesz kérem segítsen mitől lehet ez szabad e már fürdeni nyílt vízben és nemi életet élni vagy nem köszönöm előre is a válaszát

Cytologiai eredmeny P3

2019-06-20 15:02:08
Udvozlom! Cyt P3, LSIL, Hpv Cytologiai eredmenyem P3 as lett enyhe LSIL es HPV megjelolessel. Az orvos Klion D100, Flukonazolt irt fel. Kerem valaszolja meg enbek kapcsan kerdeseimet: 1: mit jelent pontosan ez az eredmeny? 2: Mennyire szukseges aggodnom? 3: Mi okozhatja ezt az erteket (?(korabban nem volt soha P3as eredmenyem, de 1,5 evvel korabbin egyeb hr hpv bejelolve akkori leleten)4: mit tehetek en, h jo ertek legyen kontroll alkalmaval ( esetleg vitaminok stb ami javasolt)? 5: javasol e egyeb keszitmenyt, gyogyszert a felirt melle? 6: Gyermekvallalas eztel az ertekkel lehetseges -e, vagy nem javasolt? Koszonom valaszait!!

Hüvelyi vérzés, hova forduljak, glutén

2019-06-20 13:27:12
Kedves Válaszoló! Nem tudom,milyen orvost keressek a problémámmal, és azt sem,hogy sürgősen-e. Tüneteim: -Iszonyatos szomjúság 2 hete alkalmanként,melegtől függetlenül. (Napi 5-8 liter ásványvíz fogyasztása mellett. Heti 4 este szoptatom egy keveset a 3 éves fiamat még. Ezeken a napokon nem szoptattam.) -Puffadás,szorulás, felhasi görcsök, szédülés, csökkent mentális teljesítmény, diszlexia szerű valami (eddig nem volt,sőt). -Étvágytalanság,levertség. -Ma közepes hüvelyi vérzés. 3 héttel ezelőtt (május 31- június 5) volt menzeszem, 1 nap késéssel, de a megszokott időben és időtartammal egyébként. Utána 3 napig pecsételő vérzés volt, majd 1 hétig semmi, vasárnaptól újra 3 nap pecsételő, majd tegnap és tegnap előtt gyenge vérzés. Ma olyan volt mint egy közepes menst. vérzés, de nem megszokott, vér szagú. Szülés óta rendszeres a menzeszem (2016 februárban szültem). Együttlét (védtelen) május 25, 26. Június 10 körül teszteltem,hiába volt menzesz az együttlét óta, a tünetek miatt. Negatív volt. (Gabriel,első vizeletből) Gluténérzékenység vizsgálatában csak szeptemberben kell visszamennem. A hüvelyi vérzés viszont közvetlenül egy diétahiba után következett. Mi lehet a baj? Ráér vajon ez a probléma míg rendes időpontot foglalok nőgyógyászatra,vagy menjek sürgősségi nőgyógyászatra? Pajzsmirigy alulműködés nem volt, 2017 nyarán nézték, mert azóta van szédülés-butulás Csatolom az eddigi eredményt a gasztroról. Köszönöm előre is a megtisztelő választ, Tisztelettel:

Kezdeti terhesség alatti problémák.

2019-06-18 22:27:44
Üdvözlöm! Tanácsát szeretném kérni a következőkkel kapcsolatosan.: 2019.06.09.-n vásároltam egy tesztet ami + értéket mutatott és 2-3 hetesre becsült. Ezt követően elmentem a lakóhelyem szerinti egyik illetékes szülész - nőgyógyászhoz aki a helyszínen egy uh vizsgálat keretében megállapította hogy valóban terhes vagyok, viszont Ő már 5 hét 2 nap-ra tett be mert az utolsó menstruációm 1. napjától számolta. Ezen a vizsgálaton a magzat 0,4mm volt. Akkor azt az információt kaptam hogy 1 hét múlva jöjjek vissza. Viszont ebben az 1 hétben gyakran voltak görcseim ezért 1 nappal hamarabb a mai napon vissza mentem. A mai vizsgálaton a magzat 1,4mm nőtt és látható volt az elmúlt héthez képest a szikhólyag viszont szív hang sajnos még nem volt tapasztalható és ami még tetőzi ezt az egészet ,hogy egy 6,3x4,2 cm chistat találtak illetve kevés hasi folyadék volt található. Az Dr. Úr elküldött vérvételre ahol beta hcg-t nézett ami 17400 Ui/l értéket mutatott illetve egy másik CRP szintet ami 2es értéket mutatott. A vérvétel előtt úgy engedett el, hogy azt mondta csütörtökön menjek vissza hozzá az eredménnyel és ha akkor sem tapasztal szívhangot akkor el kell majd gondolkodnom a terhesség megszakításáról. Megjegyezni kívánom, én körülbelül az 5. hét vége felé tudom magam betenni de ez ellent mond az utolsó menstruáció első napjának a számításával. Őszintén szólva nagyon elkeseredtünk, és már most félünk vissza menni csütörtökön, nem tudjuk mi tévők legyünk, amennyiben esetleg lenne tanácsa vagy ötlete azt nagyon szívesen fogadnám és hálásan megköszönném. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel, Brigitta

petefészek fájdalom

2019-06-18 11:36:43
Tisztelt Doktor úr! 2018 decemberében petefészek gyulladásom volt bal oldalon, melyet akkor tompa fájdalom és félideji kis vérzés kísért. Dalacint kaptam rá, de a fájdalom tompán továbbra is fent maradt, ezért nem sokkal később egy újabb doboz Dalacint kellett beszednem. A fájdalom elmúlt de néha vissza-vissza tért, de nem erősen, csak tompán, ugyanúgy a bal oldalon. Elmentem emiatt hüvelyi ultrahangra, de ott sem találtak semmi elváltozást. A bal oldali fájdalom viszont továbbra is vissza-vissza tér, főként félidőben és néha egyes napokon, pl menstruáció előtt, de néha teljesen más napon, mindig ugyanott, a bal oldalon. Korábban, a decemberi petefészek gyulladás előtt nem volt soha ilyen panaszom, ezért is nyugtalanít. Mintha nem lenne valami rendben ott. Esetleg valami visszamaradhatott a gyulladás után? A ciklusom korábban 29 napos volt, a gyulladás óta, 25/26/28 napos. Tehát kicsit rövidebb és nem olyan tűpontos, mint azelőtt. Más panaszom nincs. ön szerint kell-e bármilyen további vizsgálat, menjek-e vele tovább? Előre is köszönöm válaszát!

Káros a magzatra?

2019-06-17 17:04:19
Tisztelt Doktor úr! Nagyon aggódom, mert az előző menstruációm idején, vagy még utána is, sajnos nem tudom pontosan, Mycosyst-ot szedtem, és most teherbe estem. 4 szemet vettem be. Kb. két szemet az aktuális ciklusban. Mennyire érinti a megérett petesejtet? Káros a magzatra? Szóba kerül az abortusz? Válaszát köszönöm.

Menstruáció

2019-06-15 23:03:46
Tisztelt dr úr!Azzal a problémával fordulok önhöz hogy a menstruációm utolsó 2 napján nagyon erős fejfájásom van amihez ájulásérzet hányinger olykor hányás hasmenés társul..A fájdalom csillapítók nem igazán használnak.A tanácsát szeretném kérni mit tegyek?Köszönöm válaszát!

Kóros hajhullás

2019-06-14 16:16:49
Tisztelt Dr Nő/Úr! 41 éves nő vagyok. 2016 decemberben szültem császármetszéssel. A terhesség előtt több küreten estem át méhnyálkahártya megvastagodás miatt hiperplazia simplex azután komplex eredményekkel. A szülés után negatív lett a küret ezért Mirena spirált helyezett fel az orvos a méhnyálkahártya megvastagodás miatt 2017 augusztusában. Azóta iszonyatosan hullik a hajam, már a negyede sincs meg és a fejbőröm is látszik már a fejtetőn. Valamint nagyon sokat barnázom minden hónapban. Az orvos azt mondja, hogy a spiráltól nem hullhat, ennek ellenére több fórumon olvastam ilyen panaszokat. Inzulinrezisztenciám van régóta, erre merckformin 1500 mg-ot és Jardiance 1/2 tablettát szedek. Valamint D vitamint és vasat is szedek. Készült egy hormonvizsgálat, minden normális rajta, csak a menzesz 23. napi progeszteron eredménye 0.833 nmol/L, erre azt mondta a doktor, hogy szedjek barátcserjét. Egy hormontanácsadó azt mondta, hogy ez nagyon alacsony és erre nem elég a barátcserje. Mivel minden hajmosáskor maréknyi haj jön ki, így úgy döntöttem, hogy kivetetem a spirált. Szeretném a véleményét kérni a progeszteron érték valamint a spirál okozta hajhullással kapcsolatosan. Köszönettel: Andrina

Nogyogyaszati kerdes

2019-06-13 07:56:25
Jonapot kivanok, Vanesszanak hivnak es 4hettel ezelott estem at a masodik petevezetek eltavolitasomon, es gyulladas veget( az elso mehen kivuli terhesseg) es olyan kerdessel fordulnek onhoz, hogy hanyadik hettol lehetne mar edzenem, haspreseket csinalnom, illetve dohanyzok az mennyiben neheziti a gyogyulast? Szedjek e valami gyogyszert a mehem erositesere? Elore is koszonom a valaszat. Szep napot Vanessza

7 napja késik a menstruàcióm. Teszt negatìv. Lehet ebből mèg baba?

2019-06-12 14:06:07
Tisztelt szakértő! Nekem màjus 5-ên volt az utolsó menstruációm.31 naposak a ciklusaim és 7 napig tart. Ma 1 hete kèsik...Volt hasgörcsölés ès mindjárt megjön èrzès pár napig de már az is elmúlt.Vettem különböző teszteket,csinàltam reggel és dèlutànit is de mindegyik negatív. 2 terhessègem volt ebből a màsodik vetèlèssel vègződött. A fèrjemmel nagyon szeretnènk a kislányunknak kistesót. lehet mèg baba ebből? Kislànyom 16 hónapos. Rà 6 hónapra ujra teherbe estem,9 hetesen elvetéltem...szìvhang sem volt. Most januàr óta próbálkozunk. Fogamzásgátlót màr 3 éve nem szedek. Mikor èrdemes orvoshoz mennem,hogy lásson is valmit? Lehet nem kellett volna de megnèztem ujjal a mèhszájat...2 napja mèg lenn volt. Ma újra megnèztem és fenn van és jobbra el van fordulva. Fehér folyásom volt menses környèkèn de már az sincs. Válaszát türelemnel várom!

Menstruáció Késése

2019-06-07 14:39:49
Kedves Dr. Kiss György, Barátnőm nevében írnék levelet. Ma 6. napja késik a menstruációja, naptár szerint tehát Június 1-én kellett volna megjönnie. Tesztet még nem csináltunk. Utolsó aktusunk Május 31-30-án volt, és óvszerrel védekeztünk, ezt az aktus után ellenőriztem (vizet engedtem bele) és nem volt benne semmi. Nem történt ejakuláció a részemről. Előtte pedig csak pettingek voltak, nagyon odafigyelve, tehát 99,9%-ban nem történhetett olyan dolog, mely terhességhez vezethetne Tavaly valahogy ilyen idő tájékán (nem emlékszem már pontosan), de volt egy hasonló esete, akkor is 7-8 napot késett neki. Általában pontosan, vagy 1 nappal előtte, vagy 1-2 nappal később szokott megjönnie, naptár szerint. Három kérdésem lenne: 1. A Május 30-31. aktust követően (attól függetlenül, hogy ellenőriztem és ejakuláció sem történt) van-e olyan tényező, gondolok itt előváladékra, mely valamilyen módon kijuthatott és akár attól terhesség állhat a háttérben? 2. Mi más miatt késhet még ennyit? 3. Amennyiben terhesség állhat a háttérben, a gyógyszeres megoldásokból van-e olyan, mellyel ezt meg lehet szakítani? (Gondolok itt például az eseményutáni tablettákra, 72 órás már ugye kilőve, 120 órás még lehet határeset) de azokon felül milyen lehetőségek vannak még? Nem tudom a választ hogyan kapom meg, így a biztonság kedvéért leírnám ide az e-mail címem: Köszönöm válaszát előre is!

3. és 21. napi hormonvizsgálat

2019-06-07 13:42:26
Tisztelt Címzett! Gyermekvállalási szándék (eddigi sikertelensége) miatt küldtek el hormonvizsgálatra, 32 éves vagyok. A 3. napi vérvétel eredményei: FSH 5,4mU/mL LH 7,3 mU/mL Prolaktin 50,9 mU/mL Ösztradiol 213,2 pmol/L Progeszteron 5,1 nmol/L Tesztoszteron 0,747 nmol/L SHBG 82,5nmol/l Szabad androgén index 0,905% A 21. napi vérvétel eredményei: FSH 2,6 mU/mL LH 9,6 mU/mL Prolaktin 171,4 mU/mL Ösztradiol 493,8 pmol/L Progeszteron 35,5 nmol/L Tesztoszteron 0,942 nmol/L SHBG 66,7 nmol/l Szabad androgén index 1,413% Kérdésem az lenne, hogy megfelelőek-e az eredményeim? Állhat-e bármi probléma részemről a háttérben? Szükséges-e tennem bármit? Inzulinrezisztencia vizsgálat HOMA index: 1,86 Köszönettel!

Sex utáni fajdalom

2019-06-07 12:14:44
Kedves doktorur/doktornő! Tegnap sex utan szinte azonnal erős alhasi fajdalnat görcsöt szuro erzest tapasztaltam.. Ami eddig meg nem fordult elő. Nem védekeztünk megazakitassal csak. Nemis tartott sokaig.. Hevesebb volt az biztos de kozben nem ereztem fajdalmat. Azota igen. Nyonaserzekeny az egesz alhasam es olyan erzes mintha tele lenne vagy fellenne puffadva. Mozgasra fokozódik. Ha fekszem konynebb. Algofelx rapid caak mérsékli a fajdalmat. Mi lehet ez? Köszönettel :Tamara
Első1 2 3 4 Utolsó
A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!