Mi lehet a probléma?

Üdvözlöm. Lassan egy éve szenvedek végbél repedéssel, legutóbb két hónapja voltam proktológusnál. Ugyan azt a kúpot kaptam mint tavaly,amíg szedtem jó volt,de aztán megint kezdődött elölről. Az ambuláns lapon az is rá volt írva hogy 1.szamú nodus. Utánanéztem ez aranyér Viszont körülbelül két hete minden nap vérzik, van hogy székelés nélkül. És nem csak cseppek, rendesen vérzik,és fáj ugyanúgy. Már nem tudom mit használjak rá , az aranyér vérzik , vagy a repedés? Rectogesicet nem merem mert nagyon nagy fejfájást okoz, esetleg vegyek aranyér ellen kenőcsöt vagy kúpot? Már teljesen tanácstalan vagyok Előre is köszönöm válaszát

▼ hirdetés

Dr. Papos István válasza a Végbél témában

Mindenképpen ismételten jelentkezzen proktológusnál . A végbéltáji vérzés komolyabb betegségre is utalhat, mindenképpen javasolt a végbél endoszkópos vizsgálata esetleges tumoros folyamat kizárása céljából.

Kérdés: 2020. április 05., 12:49 ; Megválaszolva: 2020. április 11., 08:44

CIKKAJÁNLÓ
Bőrbetegségek a lábon
Készülj fel a második hullámra!
A végbél és vastagbél tisztítása témájában számtalan írást találhatunk a világhálón, azonban az ezzel kapcsolatos vélekedés eléggé ellentmondásos. Van, aki kife...
Az anális fájdalom (fájdalom a végbél területén) zavaró lehet, de jellemzően kezelhető állapot eredménye. A végbélnyílásnál jelentkező fájdalom orvosi neve a pr...
Az aranyér kellemetlen beszédtéma, ám nagyon gyakori betegség. Milyen tünetek esetén kell aranyérre gondolni? Milyen típusai vannak, és mit lehet tenni az arany...
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Tisztelt Doktor Úr! Következő panaszokkal fordulok Önhöz: Vissza-vissza térő panaszaim vannak. Bal bordaív alatt, de inkább deréktájon a bordák alsó részén ér...
Tisztelt doktor ur/ doktor no! Sajnos nem tudok bejutni Gasztroenterologiai vizsgalatra mert jovo evre van idopont.Ugy latom emelkedett az ertekem. Egy honapj...
Kedves Dr Plósz János! Köszönöm gyors válaszát előző kérdésemre - https://m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/emesztorendszer/164236 Iberogastot próbáltam már, kb eg...
Idejét sem tudom már, hogy mióta van 2 koleszterines 2-2 cm-es epekövem. Ha kivennénk az epekövet seperc alatt fel lehetne oldani, de sajna bent van. Négy gon...
Kedves Dr Plósz János! Pár hónapja tartó bélproblémák miatt, Crohn betegség kizárására CT ENTEROGRÁFIÁRA küldtek.Nem akar kolonoszkópiát,mert szerinte nem talá...