Tárkonylikőr

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 csokor friss tárkony
  • 5 dl pálinka
  • 1 liter víz
  • 1 kg cukor

Elkészítés:

A tárkonyt megmossuk, leszárítjuk. A pálinkát ráöntjük és lefedve, sötét helyen 1 hónapig állni hagyjuk. A cukorral és a vízzel szirupot főzünk, majd ezt a pálinkához keverjük. Beleteszünk 1 friss tárkonyágat és lefedjük. Néhány hétig állni hagyjuk, majd leszűrjük és jégkásával kínáljuk.

Hasonló receptek

Fűszeres kávé

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Mokka turmix

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Paradicsomgranita

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: