Zöldbabsaláta, kefirrel

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 150 g zöldbab
  • 1 dl kefir
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 teáskanál ecet
  • 1 teáskanál cukor
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés:

A megtisztított, megmosott zöldbabot körülbelül két centiméteres darabokra vágjuk, puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni. A kefirben elkeverjük az ecetet, a mustárt, a cukrot és a zúzott fokhagymát. A salátaöntettel összekeverjük a zöldbabot.

Hasonló receptek

Rizssaláta édes-savanyú mártással

Saláta, Könnyű

Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes

Almás kukoricasaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Spirál- tésztás, sajtos tésztasaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: