Bogyós frappé
Hozzávalók:
- 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli
- eper
- málna
- áfonya
- stb.)
- 10 evőkanál narancslé
- 6 dl tej
- cukor
Elkészítés:
A megmosott és lecsepegtetett gyümölcsöket (lehetnek mélyhűtöttek is) mixerben pépesre törjük és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet és a tejet, s cukorral édesítjük. Poharakba öntjük és azonnal kínáljuk.
Hasonló receptek
Fűszeres kávé
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Farsangolók itala
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mokka turmix
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes