Gesztenye golyók
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg darált mandula
- 1 dkg kakaó
- rum
- 5 dkg tortadara vagy csokireszelék
Elkészítés:
A kész gesztenyemasszát egy kis rummal fellazítjuk, hozzáadjuk a darált mandulát, a kakaót, majd összedolgozzuk. Vizes kézzel kis golyókat formálunk. Tortadarába vagy csokireszelékbe forgatjuk és mignon papírra tesszük. 1-2 órára behűtjük.
Hasonló receptek
Szilvás szelet
Desszert, Könnyű
Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Barackos papucs
Desszert, Közepes
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Vaníliás piskóta
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes