Babsaláta

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg konzerv bab
  • 25 dkg salátalevél
  • 10 dkg kígyóuborka
  • 1 paradicsom
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 4 evőkanál vörös borecet
  • őrölt fekete bors ízlés szerint

Elkészítés:

Alaposan tisztítsuk meg a salátaleveleket, majd csöpögtessük le. A paradicsomot, a kígyóuborkát vágjuk kis kockákra. A salátát tépkedjük nagyon apróra. A konzerv babról öntsük le a levét, majd adjuk a zöldségekhez. Egy másik tálban keverjük össze a vörös borecetet a sóval és az őrölt borssal és öntsük a zöldségekre. Lassan kevergetve óvatosan öntsük rá az olívaolajat is.

Hasonló receptek

Töltött paradicsom sütőben

Vegetáriánus, Könnyű

Vesebetegség, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Spenótos-zsályás metélt

Vegetáriánus, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Paradicsomsaláta mozarellával

Vegetáriánus, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: