Joghurtos uborkaleves
Hozzávalók:
- 1 nagy kígyóuborka
- 1 pohár joghurt
- 1 maréknyi friss kapor
- 1 csomó petrezselyem zöldje
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- borsikafű
- só
Elkészítés:
A hideg joghurtot simára keverjük, az uborkát lereszeljük, a kaprot és a petrezselymet apróra vágjuk, A joghurttal összekeverjük az uborkát és a fűszereket, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Hasonló receptek
Egyszerű tejleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Májproblémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Márványsajtos burgonya krém leves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Savanykás leves
Leves, Közepes
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes