Kevert almás

Ételtípus: Desszert Nehézség: Közepes

Diéta: Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

  • 3 egész tojás
  • 30 dkg cukor (vagy 20 dkg édesítő)
  • 50 dkg reszelt alma
  • 30 liszt
  • 1 sütőpor
  • 15 dkg darált dió
  • lekvár

Elkészítés:

A tojást a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a megmosott, meghámozott lereszelt almát, lisztet, sütőport és a ledarált diót. (én annyi diót adtam hozzá, hogy sűrűbb tésztát kaptam, így lisztet nem tettem bele) előmelegített sütőben megsütjük. Mikor megsült, ketté vágjuk és tetszés szerint lekvárral megkenjük.Energiaérték: 493 kcal szénhidrát: 20 g

Hasonló receptek

Meggyes darafelfújt

Desszert, Közepes

Fogyókúra, Mogyorómentes

Mézes őszibarackkrém

Desszert, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Karamellöntetes sült puding

Desszert, Nehéz

Epebetegség, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: