Szederleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg szeder
  • 8 szem szegfűszeg
  • 2 db egész fahéj
  • 2 dkg liszt
  • 2 dl tej vagy tejszín
  • édesítőszer
  • citromhéj
  • citromlé

Elkészítés:

A szedret 2 dl vízben a fűszerekkel negyed óráig főzzük. A tejből. lisztből habarást készítünk, fokozatosan a leveshez keverjük, és még 5 percig főzzük. Ha a leves kihűlt, hozzáadjuk a citromlevet, és hidegen tálaljuk.

Hasonló receptek

Minestrone leves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Raviolis leves

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Fűszeres krémleves

Leves, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: