Bonbon
Hozzávalók:
- sütemény maradék és -darab
- pirított dió
- narancshéj
- lekvár
- kávé
- rum vagy rumaroma stb.
Elkészítés:
Ehhez a süteményhez minden édes morzsalékot, sütemény darabkát felhasználhatunk. A maradékokat ledaráljuk húsdarálón. Pirított diót vágunk össze, narancshéjat, lekvárt, kávét tehetünk bele ? és ami finomság még eszünkbe jut! Az így kapott masszából gombócokat formálunk és csoki- vagy kókuszreszelékbe forgatjuk.
Hasonló receptek
Almás palacsinta
Desszert, Könnyű
Vesebetegség, Mogyorómentes
Lekváros bukta (tej nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Laktózmentes, Mogyorómentes
Karamella torta
Desszert, Könnyű
Laktózmentes, Mogyorómentes