Borjúérmék spárgával

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 70 dkg bélszín
  • 1 csokor spárga (fehér)
  • 25 dkg krémsajt
  • 1 csokor újhagyma
  • 8 darab koktélparadicsom
  • 1 evőkanál mustár
  • cukor
  • olaj
  • őrölt bors

Elkészítés:

Előző este pácoljuk be a húst mustáros páccal és tegyük a hűtőbe érni. Másnap tisztítsuk meg a spárgát, majd sós-cukros vízbe téve forraljunk rajta egyet. Szűrjük le, tegyük félre, de a főzőlevet ne öntsük ki. A krémsajtot keverjük ki és a spárga főzőlevével forraljuk össze úgy, hogy mártás sűrűségű legyen. Sózzuk, borsozzuk meg, majd tegyük bele az apróra vágott újhagymát és paradicsomot. A húst vegyük ki a hűtőből, vágjuk fel, sózzuk, borsozzuk meg, majd mindkét oldalán süssük át, de ügyeljünk, hogy jó szaftos maradjon. A tányérra szedjünk spárgát, tegyük mellé a húst és a krémsajtos mártással locsoljuk meg.

Hasonló receptek

Húsos rakott cukkini

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Cserepes zöldségtál

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos-spenótos lasagne

Egytálétel, Közepes

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: