Dr. Csáki Csilla

Szerző: WEBBeteg

Dr. Csáki Csilla allergológus, gyermekgyógyász szakértőnk bemutatkozása.

Dr. Csáki Csilla1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán.

1991-1997 között a Semmelweis Egyetem (SE) II.sz. Gyermekklinikáján dolgoztam klinikai orvosként. Itt elsősorban leukémiás és daganatos betegségben szenvedő gyermekek gyógyításában vettem részt. Szakmai gyakorlataimat részben Németországban és az USA-ban végeztem.

1996-ban szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból.

2000 óta dolgozom Budapest XI. kerületében házi gyermekorvosként. Munkám során sok allergiás jellegű problémával találkozom, ezért döntöttem úgy, hogy ebben az irányban képzem magam tovább. Szakvizsga előtti allergológiai gyakorlatomat nagyrészt a SE I. sz Gyermekklinikáján végeztem.

2007-ben szakvizsgáztam allergológiából és klinikai immunológiából.

2008 óta folytatok gyermek allergológiai szakrendelést Budapesten, a XI. kerületben, a Gyógyír XI. Kft. Ezüstfenyő téri Gyermek Allergológiai Szakrendelőjében.

Magánrendelésen pácienseim a XI. kerületben, az Emineo Egészségügyi Központban kereshetnek fel, ahová felnőtt és gyermek pácienseket egyaránt várok.

Fő érdeklődési területem az allergiás légúti betegségek (pl. poratka-allergia, parlagfű-allergia) immunterápiás kezelése, de foglalkozom asztma, táplálékallergia és ekcéma hátterének kivizsgálásával és ezen allergiák gondozásával is.

Honlapom: www.gyerek-allergia.hu

Módosítva: 2011.02.14 18:14, Megjelenés: 2011.02.14 18:14
Címkék: Allergológia

CIKKAJÁNLÓ

 COVID-19

COVID-19

Az egészséges fiatalnál is hetekbe telhet kigyógyulni a betegségből.

Hüvelygomba és fogamzásgátló

Hüvelygomba és fogamzásgátló

Sok nő küzd visszatérő hüvelyfertőzéssel, melyek között gyakori a gombás eredetű.

Online konzultáció

Online konzultáció

Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?

A nyári hőség mégsem állította meg...

Tavasszal általános volt a várakozás, hogy majd a meleg lassítja a vírus terjedését, a júliusi hőhullám idején azonban mégis ellenkező irányba fordult...

Az alacsony interferonszint azt jelzi, hogy...

Amennyiben az interferon (IFN) egy bizonyos (az I-es) típusának alacsony a szintje a vérben, az azt jelenti, hogy a páciensnél nagy a súlyos tüdőgyulladás...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Ha szeretne értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Infografika és videó