Robin Williams Parkinson-kórban szenvedett

WEBBeteg
megjelent:

Robin Williams nyilvánosan felvállalta, hogy korábban szenvedélybeteg volt, azonban felesége szerint az alkoholnak nem volt köze a halálához. A színész az elmúlt időszakban depresszióval és szorongással küzdött és nemrég kezdődő Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála.

„Teljesen józan volt. Bátran küzdött a depresszióval, szorongással és a kezdődő Parkinson-kórral is, amiről még a nyilvánosság előtt nem szeretett volna beszélni”– mondta Robin Williams felesége, Susan Schneder. Reményeim szerint Robin tragikus halála erőt ad másoknak ahhoz, hogy megkeressék a törődést és a támogatást, és megküzdjenek saját csatájukkal – folytatta.

Williamst hétfő reggel találták holtan kaliforniai otthonában. A rendőrök szerint a 63 éves színész felakasztotta magát.

Robin nagyon sok időt töltött azzal, hogy segítsen másoknak. Függetlenül attól, hogy televízión, filmen keresztül szórakoztatott, Robin Williams nevettetni akart… Vigaszt találunk a szeretetnek és csodálatnak abban az áradatában, amely attól a milliónyi embertől nyilvánul meg, akik őt szerették – köszönte meg Susan.

(WEBBeteg - Forrás: variety.com)

Cikkajánló

Bárányhimlő
Bárányhimlő

Nem biztos, hogy átestünk már rajta.

Tavasz és fájdalom
Tavasz és fájdalom

Mit tehetünk a fájdalom ellen? (x)

WEBBeteg összeállítás - Dr. Zsuga Judit, Dr. Kerekes Éva
WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, neurológus, Dr. Kerekes Éva, neurológus, gyermekneurológus
WEBBeteg - Cs. K., fordító
WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, neurológus, klinikai farmakológus
WEBBeteg - Dr. Kerekes Éva, neurológus, gyermekneurológus
WEBBeteg - Dr. Kerekes Éva, neurológus, gyermekneurológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.