Almás rétes
Hozzávalók:
- 40 dkg alma
- reszelt citromhéj ízlés szerint
- fahéj ízlés szerint
- édesítőpor ízlés szerint
- 1 csomag réteslap
- 2 kávéskanál étolaj
- 1 dl tejföl (12%-os)
Elkészítés:
Az almát reszelem, összekeverem a citromhéjjal, a fahéjjal és az édesítőszerrel. A réteslapokat szétszedem, megkenem olajjal és az almával megtöltöm. Tetejét tejföllel megkenem és közepesre előmelegített sütőben ropogósra sütöm.
Hasonló receptek
Túró kocka
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes
Vaniliás, mazsolás borkrém
Desszert, Könnyű
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Szendvicssütős túrós batyu
Desszert, Közepes
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes