Almaboros puncs
Hozzávalók:
- 1 liter almabor
- 4 dkg fahéjas cukorszirup
- 6 szegfűszeg
- 2 darabka fahéj
- csipetnyi szerecsendió (reszelt)
- csipetnyi őrölt gyömbér
- 2 narancs
- 1 citrom
Elkészítés:
Az almabort a sziruppal, a szegfűszeggel, a fahéjjal, a szerecsendióval és a gyömbérrel megmelegítjük. Hozzáadjuk a meghámozott és gerezdekre szedett citromot és narancsot. Újra tűzre tesszük és felforraljuk. Leszűrjük és tűzálló csészékbe töltjük.
Hasonló receptek
Dinnyekoktél
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Mézes-rumos kávé
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Egzotikus koktél
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes