Borsófőzelék sült virslivel (update 1)
Hozzávalók:
- 30 dkg zöldborsó
- 1 dl joghurt
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 pár baromfi virsli
- víz
- pirospaprika
- só
- bors ízlés szerint
Elkészítés:
A borsót és az egész fej vöröshagymát puhára főzzük annyi vízben, amennyi ellepi, majd joghurttal besűrítjük. Sült virslivel tálaljuk!
Hasonló receptek
Tarka burgonyatál
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Parmezános grillezett padlizsán
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spenótos csirkemell pennével
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Cukormentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes