Zöldségkrém
Hozzávalók:
- 200 g sárgarépa
- 100 g petrezselyemgyökér
- 100 g zeller gumó
- 80 g burgonya
- 100 g margarin
- só
- sáfrány
- zöldpetrezselyem
- metélőhagyma
- szerecsendió ízlés szerint#A dúsításhoz: 2-5 evőkanál Nutrison powder (+44-110 kcal)
Elkészítés:
A megtisztított, megmosott zöldségeket lereszeljük és kevés margarinon rövid ideig pirítjuk. Ha megpuhult, levesszük a tűzről, megvárjuk, míg kissé lehűl, hozzákeverjük a fűszereket, az előzőleg kevés vízben feloldott NUTRISON POWDERT az apróra vágott zöldpetrezselymet, a metélőhagymát és a maradék margarint. Lehűtve, kenyérre kenve fogyasszuk.
Hasonló receptek
Csicseriborsó-püré
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Gyümölcsös kukorica
Köret, Könnyű
Magas koleszterin, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Sóban sült krumpli
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes