Húgyúti fertőzésre áfonya és foghagyma használ?

jó napot csak azt szeretném öntől meg kérdezni hogy a húgyúti fertőzésekre fekete áfonya az egyik legerősebb antioxidáns és mivan a foghagymával? mert én minden nap eszem

▼ hirdetés

WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

Kedves Kérdező! A fekete áfonya nem antioxidáns tulajdonsága miatt hatékony ez esetben, hanem azért, mert nem engedi, hogy egyes kórokozó baktériumok megtapadjanak a hólyag falán. A fokhagyma húgyúti fertőzések kezelésére, megelőzésére nem alkalmas.

WEBBeteg szerkesztőség
Itt kérdezhet
Kérdés: 2011. április 28., 06:54 ; Megválaszolva: 2011. április 29., 11:50

CIKKAJÁNLÓ
Az urológus is csak ember
Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
Hüvelyfolyás és terhesség
Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
A húgyúti fertőzések az embereket leggyakrabban érintő fertőző betegségek közé tartoznak, de többnyire nem járnak komplikációkkal. Főleg bakteriális fertőzésekr...
A húgyhólyaghurut jellegzetes tünetekkel jár: hidegrázás, láz, alhasi fájdalom mellett jellemző a gyakori vizelési inger, amelyet azonban csak pár csepp vizelet...
Az urológia az orvostudományon belül a vizeletkiválasztó és -elvezető szervekkel foglalkozó szakirány. Ebbe a tárgykörbe tartoznak a vesék, a húgyhólyag, a húgy...
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Tisztelt Doktor Úr! Tegnap párommal való szeretkezés után vettem észre, hogy a makkom alatt egy vérömleny keletkezett. Érzékenyebb is lett a péniszem, ha megn...
Tisztelt doktor Úr! A közösülés alatt teljesen érzéketlen a péniszem, csak és kizárólag maszturbáció során tudok ejakulálni. Januárban volt egy műtétem fityma...
Tisztelt Doktor úr, 2009-ben prosztatagyulladásom volt, akkoriban nagyon stresszes volt az életem. Azóta is rendszeresen járok évente urológushoz, a korommal j...
Tisztelt Doktor Úr! Arra lennék kíváncsi hogy a melegítőpárna használatának lehet-e valamilyen káros következménye. 8 éve húzódó súlyos prosztata es hólyag pr...
T.DR ÚR.Kérdésem a következő lenne.szeptember2-án görcsölt a vesém,voltam szakorvosi rendelőben ultrahangon,onnan mentem rtg-re.eredmény:L V-ÖS Csigolya harántn...