Ágyéki húzódás

Olyan problémám van, hogy az utóbbi időkben, úgy érzem mint ha a heréim útban lennének, nem tapasztalok megnagyobbodást, és a comb és a here között húzást érzek, leginkább a jobb oldalon jelentkeznek a problémák, valamint a herék kisebb ütögetésre érzékenyek, néha zsibbadást is érzek a herékben. Erős derékfájdalmaim is vannak, nem tudom, hogy ebből adódóan vagy a derékfájásból adódnak az imént említett problémák!?

▼ hirdetés

Dr. Papos István válasza a Herefájdalom témában

Urológiai vizsgálat szükséges esetleges urológiai ok kizárása céljából

Kérdés: 2015. február 24., 09:56 ; Megválaszolva: 2015. február 24., 11:42

CIKKAJÁNLÓ
Hüvelygomba és fogamzásgátló
Online konzultáció
Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
Milyen tünetekkel járhat a mellékhere-gyulladás? Mi okozhatja? Milyen vizsgálatokkal diagnosztizálható? Hogyan kezelhető? Mit lehet tenni a megelőzése érdekében...
A húgyhólyaghurut jellegzetes tünetekkel jár: hidegrázás, láz, alhasi fájdalom mellett jellemző a gyakori vizelési inger, amelyet azonban csak pár csepp vizelet...
Hogyan képződik a vizelet? Miért fontos, hogy ez a folyamat rendben történjen, zavartalanul? Milyen hormonok befolyásolják? Milyen vizeletürítési gyakoriság tek...
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap reggeli HA...
Tisztelt doktor úr Tamás vagyok a kérdésem a következő pár hete tapasztalom hogy nem kívánom a szexet ezzel még nem is lenne gond csak a merevedéssemel sincs m...
Tisztelt Doktor úr! Kb. 1,5 hónapja tapasztalom a következő igen kellemetlen jelenséget. Az éjszaka folyamán többször rendkívül erős és fájdalmas merevedésre é...
Tisztelt Dr. Papos István! Eléggé kinos kérdéssel fordulok Önhöz, már lassan egy hete a fitymám bőre vastagabb a kelleténél, minimálisan javult, de vhogy nem a...