Herefájdalom gyakori vizeléssel

Tisztelt Doktor Úr! Munkatársam hererákos lett, nagyon rágörcsöltem a dologra, aznapra már fájni is kezdett a herém. Szó szerint antihipohonder vagyok, sose érdekelt semmi ami fáj de ettől most becsavarodtam. Jobb herém 2 hete fáj. Először azt gondoltam csak pszichés. De mivel már nem görcsölök rajta és fáj valamint enyhe vizelési inger növekedés is van, valamint péniszemben rikán nyilaló érzés (mint felfázáskor, vagy kő távozásakor ami nem tudom milyen de ilyennek képzelném)...elmentem urológushoz. Megfogdosta herém, nincs rákom, meg ultrahangozott vesémen meg hólyagomnál azaz 3 helyen. Volt vérkép és vizeletvizsgálat. Újra visszamentem. Vérképem mint egy teenager-é mondta, vizeletem hibátlan. PSA, HCG, CRP, AFP nagyon jó. Azt mondta nem tudja mi ez el fog múlni magától. 3 hónap múlva kontroll labort íratott hátha kimutathatatlan hererák legeleje van és hogy megnyugodjunk. De nekem fáj a herém, kétnaponta nyilall egyet a farkam, gyakran kell vizelnem, de nem annyira gyakran, hogy ne jönne valami, tehát nem az, hogy most jöttem ki a WC-ről és máris kell. Lehet-e herecsavarodás amit nem nézett? Hólyagrák amit nem nézett? Vesekő? Vírust, gombát, bacit a vizeletből észrevennék? Tényleg csak várnom kell ezzel a panasszal a háttérben? Segítségét előre is köszönöm.

▼ hirdetés

Dr. Papos István válasza a herefájdalom témában

Nyugodjon meg, nincs semmi probléma, de prosztatagyulladás is okozhat hasonló panaszokat.

Kérdés: 2015. január 28., 11:53 ; Megválaszolva: 2015. január 28., 12:02

CIKKAJÁNLÓ
Hüvelygomba és fogamzásgátló
Online konzultáció
Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
Milyen tünetekkel járhat a mellékhere-gyulladás? Mi okozhatja? Milyen vizsgálatokkal diagnosztizálható? Hogyan kezelhető? Mit lehet tenni a megelőzése érdekében...
A húgyhólyaghurut jellegzetes tünetekkel jár: hidegrázás, láz, alhasi fájdalom mellett jellemző a gyakori vizelési inger, amelyet azonban csak pár csepp vizelet...
Hogyan képződik a vizelet? Miért fontos, hogy ez a folyamat rendben történjen, zavartalanul? Milyen hormonok befolyásolják? Milyen vizeletürítési gyakoriság tek...
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Tisztelt doktor úr Tamás vagyok a kérdésem a következő pár hete tapasztalom hogy nem kívánom a szexet ezzel még nem is lenne gond csak a merevedéssemel sincs m...
Tisztelt Dr. Papos István! Eléggé kinos kérdéssel fordulok Önhöz, már lassan egy hete a fitymám bőre vastagabb a kelleténél, minimálisan javult, de vhogy nem a...
Szex után vettem észre hogy a fityma tetején belül mintha el lenne repedve vagy kicsit el van szakadva fitymám belülről. A kérdés hogy ez be gyógyul-e magától v...