Télen hidegben --nyáron a forróságban -- orr dugulás esetén a szívtáji fájdalom, mi a kiváltó ok,

TISZTELT ORVOSNŐ! LEHET TÉL VAGY NYÁR - AZ IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLEN ORRDUGULÁSOK. VAGY AZ EGYIK VAGY A MÁSIK ORR ELDUGUL -- MEGFÁZÁS NINCS! AZ ORR --GÉGE SZAKORVOSOK MÁR TIZENÖT, / 15 / ÉVE SEMMIT NEM TUDTAK MEGÁLLAPÍTANI AZ ORR RENDSZER NINCS PROBLÉMA.LÉGZÉSI NEHÉZSÉG ESETÉN AZ OXIGÉN SZÍV ELLÁTÁSA ELÉGTELEN. LÉTREJÖN A SZÍVTÁJI FÁJDALOM. Amikor rendezem fél óra is eltelik. ORR --SRAYT VETTEM -- HASZNÁLTAM 20-30 DARABOT. LÉGZÉS JAVÍTÁSRA. SIKERÜLT BESZEREZNI KOMPRESSZOROS INHALÁLÓ KÉSZÜLÉKET. HIMALÁJA SÓOLDATOT HASZNÁLOK.JELENLEG JAVÍTOTT A LÉGZÉSEN. AZ ORR SRAY TELJESEN MEGSZŰNT. MI AZ OK? MIT LEHET TENNI HA A LÉGZÉS NEM MEGFELELŐ. SPORT ESETÉN A LÉGZÉST LEHET JAVÍTANI. EZEK TÉNYEK. A NAGY REJTÉLY MINDIG MEGMARAD. MI EZ AZ ORR DUGULÁS? ORVOSNŐ! KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT TISZTELETTEL HALLAI JENŐ. POLSKA, 2016.01.18

▼ hirdetés

Dr. Molnár Dóra válasza a Angina pectoris témában

Kedves Kérdező, az orrdugulás okát nem tudom megmondani, de a szívtáji fájdalom és ezzel járó légzési nehezítettség angina pectoris-nak felel meg. Szívgyógyszerek módosítása célszerű lenne, kardiológust keressen fel. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 18., 08:45 ; Megválaszolva: 2016. január 19., 10:42

CIKKAJÁNLÓ
Merevedési probléma
Rengeteg oka lehet, ezek egyike a krónikus prosztatagyulladás.
A szívinfarktus gyakran nem jár olyan drámai tünetekkel, mint ahogy azt a tévében vagy a moziban láthatjuk. Sokaknál a tünetei kevésbé kifejezettek, sőt vannak ...
A magas vérnyomás gyakran észlelhető kórkép diabetesben szenvedő betegeknél. Fontos kiemelni, hogy a magas vérnyomás szempontjából az 1-es és a 2-es típusú diab...
Az angina pectoris típusosan a bal mellkasfélben, a szegycsont mögött jelentkezik. A fájdalom nyomó, szorító jellegű, mintha prés alatt lenne a mellkas. Az angi...
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mia teendő ha 35 a pulzusom
Kedves Dr.úr/nő Van, hogy melléütéseket érzek néha és ezt most sikerült végre elfogni ekg-n , erre szeretnék egy magyarázatot kérni! Évek óta hülyének néz mind...
Tisztelt Doktornő! A tegnapi napon voltam kardiológiai vizsgálaton, ahol nyugalmi EKG-t és szívultrangot is csináltak, és minden rendben volt. A szívultrahango...
Tisztelt Doktornő! Az utóbbi hónapokban megfigyeltem hogy időközönként (legtöbbször nyugalmi állapotban) 1-2-3 percen át tartó erős "szúrások" avagy olyan lükt...
Tisztelt Doktornő! Kb 2 hete kezdődött egy olyan érzésem,mintha hülye lenne a fejem. Balra fordultam,olyan volt,mintha szédülnék,de mégsem szédültem. Szedek vé...