Erős szívdobogás - Mi bajom lehet?

Időnként gyengének érzem magam, és úgy érzem, mintha a szívem ki akarna ugrani a helyéről. A fülemben dobog, nagyon szaporán. Ez a rossz érzés magától megszűnik. Mi bajom lehet?

WEBBeteg szakértő válasza a szapora szívverés témában

A jelenség hátterében előfordulhat szapora szívműködést okozó szívritmuszavar, mely lehet veszélyes és veszélytelen is. Ennek eldöntésére EKG vizsgálatra van szükség. A szívritmuszavarok gyógyszeres kezelést igényelnek. Keresse fel háziorvosát mihamarabb!

Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg Szakértő
Orvos

Orvos válaszol

Kedves Kérdezőnk!

Az SMS díja bruttó 508 Ft/SMS.
Részletesen a szolgáltatásról, ügyfélszolgálat elérhetőség

1. Küldje el a WEBBETEG szót a következő telefonszámra: 06-90-643-644
2. Írja be a válaszüzenetben kapott kódot a következő oldalon!
3. Írja le kérdését szakértőnknek!

KÉRDÉS FELTEVÉS

CIKKAJÁNLÓ

Lábzsibbadás
Mi okozhat lábzsibbadást? Milyen vizsgálatok szükségesek ilyen panasz esetén?
Állítsa meg az időt!
Íme, a Vichy speciálisan a változó korba lépő hölgyeknek kifejlesztett innovációja.
Iszkémiás szívbetegségek néven foglalhatók össze azok a kórállapotok, amelyek kialakulásában a szívizom elégtelen vérellátása (iszkémiája) játszik szerepet. Dr....
Az érelmeszesedés az ereink közül a szerveket friss, oxigéndús vérrel ellátó artériákat érintő, súlyos szöveti elfajulás, mely előrehaladott stádiumban az artér...
Miért volt labor eltérésem tisztelt Dr nő drúr volt egy roszulétem és laborba azt mutatta szívem el gond van ezért voltam n24 ékágén 24 vérnyomásom terhelés éká...
Kedves doktornő! 31 éves 3 gyermek édesanja vagyok, sokminden történt az életemben ami kiatt sajnos pánikbeteg lettem, a kislányom.majd később az anyukám halála...