Mi lehet ez?

1 évvel ezelőtt észrevettem, egy nagyon furcsa dolgot, amit talán ön sem hinne el: a végbélnyílásomtól kb. 2-3 cmerrel feljebb észrevettem, hogy egy Másik végbélnyílásom" van! fél évig nem volt vele semmi probléma, de utána iszonyatos fájdalmaim voltak nem tudtam se ülni se állni se feküdni, semmi nem volt jó, mert annyira fájt, mellesleg először vér utána véres genny azután meg sima genny folyt belőle. papírtekercset csináltam azt raktam a két farpofám közé, de annyira erősen gennyezett, hogy 10-15 perceket nem bírt ki. Ez azóta elmúlt, de félek hogy bármikor előjöhet. Orvoshoz nem is merek, és nem is akarok menni. Remélem az önválaszával többet fogok tudni! Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel: Nagy László

▼ hirdetés

Dr. Boros Miklós válasza a végbélnyílás témában

Tisztelt Kérdező! Ez nem másik végbélnyílás. A probléma, a nem is annyira ritka sinus pylonidalis. Keressen fel sebészeti szakrendelést, mert időről időre panaszt fog okozni. Gyulladásmentes időszakban eltávolítható.

Dr. Boros Miklós
Dr. Boros Miklós
általános sebész
Itt kérdezhet
Kérdés: 2011. július 06., 21:17 ; Megválaszolva: 2011. július 08., 13:38

CIKKAJÁNLÓ
Hüvelygomba és fogamzásgátló
Online konzultáció
Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
Az anális fájdalom (fájdalom a végbél területén) zavaró lehet, de jellemzően kezelhető állapot eredménye. A végbélnyílásnál jelentkező fájdalom orvosi neve a pr...
Az aranyér a végbélnyílás körül vagy a végbél alsó szakaszában kialakuló elváltozás. Harmincéves korára az emberek fele megtapasztalja a viszketéssel és fájdalo...
Az aranyérbetegség a végbél leggyakoribb kóros elváltozása, a felnőtt lakosság nagy százalékát érinti. Különböző súlyossági fokban a legtöbb ember élete során t...
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Tisztelt Doktor úr 2014ben volt balesetem jobb oldali combcsontomat törtem el. Ufn szegezéssel oldották meg. Akkor azt mondták nekem, én döntsem el, hogy bentma...
Tisztelt Dr. Úr/Hölgy, Három hónapja volt egy Karydakis féle Pilonidal sinus eltávolításom tályog nékül. Műtétem után rá 2 hétre sajnos 2 varratot idő alatt ki...
Tisztelt Doktornő! November 26-án csipőprotézis műtétem volt. Műtét után 3 héttel duzzanat keletkezett a szépen begyógyult műtéti heg mellett, és a térdem is e...
Végbélrepedéssel kínlódok hetek óta. Sajnos még mindig nem jöttem rendbe, pedig szakorvostól szteroidos kúpokat kaptam. Immáron négy hete használom és van még e...
Tisztelt Doktor úr! 2018.12.31-én külboka törést szenvedtem. Harmadcsőlemezes ill. állítócsavaros osteosynthesist végeztek. 9 hét fekvőgipszem volt, majd az áll...