Dr. Tekse István

Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő

Szakterülete:

szülész-nőgyógyász

Bemutatkozás:

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus vagyok.

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.

Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.

Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.

A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.

A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

Dr.. Tekse István LEGUTÓBBI VÁLASZAI

Kedves Kérdező! Nem jellemző, hogy ekkora fájdalmat okozzon egy baktérium ( főleg úgy, hogy a hüvelyből jön az eredmény ). Nőgyógyászati kontroll vizsgálat javasolt ( nem az UH mutatja meg, hogy gyulladása van-e valakinek ). Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
Kedves Kérdező! A szövettani eredmény megbeszélése és értelmezése a műtét utáni kontrollon az operáló orvos feladata, hiszen Ő tud minden részletet ami a műtétet illeti. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
Kedves Kérdező! Válaszaim: - Az lenne a kérdésem, hogy a Gynoflour hüvelytablettát, antibiotikum követően kezdjem használni? már most nyugodtan - Mikortól élhetünk házas életet, illetve kell valamilyen kontrollra menni a kezelést követően vagy a meddőségi központban úgy is lesz genoid, ill. bakterium vizsgálat? terápia után nyugodtan. Én nem kontrollálnám - Amennyiben a Gardnerella tünetmentesen volt a szervezetemben, okozhatott az évek alatt petevezeték elzáródást? - nincs ilyen adat, hogy ilyet okozna Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
Kedves Kérdező! TSH értékét lenne érdemes kontrollálni a ciklus 2. felében. Ezt az értéket 2,5 alatt "szeretjük" amikor kisbaba projekt a cél. A többi eredménye lényegében rendben van. A sperma elemzésnél még HBA teszt és akroszóma reakció amit még van értelme elvégeztetni. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
Kedves Kérdező! A leírás kissé zavaros... Két lehetőséget javaslok: 1. kontroll Hycosy 2. vagy Hycosy nélkül diagnosztikus laparoszkópia amit a kolléga is javasolt. A vizsgálatok tudnak pozitív és negatív irányban is csalni. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu