Dr. Tekse István

Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő

Szakterülete:

szülész-nőgyógyász

Bemutatkozás:

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus vagyok.

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.

Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.

Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.

A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.

A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

Dr.. Tekse István LEGUTÓBBI VÁLASZAI

Kedves Kérdező! A leírás kissé zavaros... Két lehetőséget javaslok: 1. kontroll Hycosy 2. vagy Hycosy nélkül diagnosztikus laparoszkópia amit a kolléga is javasolt. A vizsgálatok tudnak pozitív és negatív irányban is csalni. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
Kedves Kérdező! TSH-ját - pajszmirigy funkció - kellene majd kontrollálni. Baba projekt esetén 2,5 alatt legyen a TSH értéke. Üdvözlettel Dr. Tekse István
Kedves Kérdező! 2020. 08. 09. után már nyugodtan lehet kiegészítő védekezés nélküli együttlét. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
Kedves Kérdező! A kérdésre nem lehet pontosan válaszolni, hiszen nagyon sokféle party drog létezik, mindenféle összetevővel. Szerintem ha vár 3 ciklust és szabályosan menstruál, utána biztonsággal próbálkozhatnak. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
Kedves Kérdező! Leleteiből a megemelkedett FS és TSH amivel foglalkozni kellene. Endokrin konzultáció javasolt a TSH miatt. Az FSH miatt inofolic 2x1 és 2x100mg koenzim q10 javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu