Dr. Szimuly Sándor

Szakterülete:

Családorvos

Bemutatkozás:

Dr.. Szimuly Sándor LEGUTÓBBI VÁLASZAI

Kedves Levélíró! Nagyon zavaró lehet a fent leírt probléma. Valószínűleg a gipszrögzítés és az a tény, hogy heteken keresztül nem használtad a kezeidet vezettek a kialakult állapothoz. A változtatást a kéz kisizmainak az erősítésében és aktív használatában látom. A konditerem és a kosárlabda is hasznos, azonban ki kellene próbálni olyan tornát, ami kifejezetten ezen izomcsoportra hat. Kérheted személyi edző tanácsát, vagy kereshetsz a neten, ma már számtalan lehetőség van. Igen népszerűek a saját testsúllyal végzett testedzések, ott biztosan találsz megfelelő gyakorlatokat, de a fokozatosság elvét ne téveszd szem elől! Üdv:
Kedves Szilvia! Panaszai nem típusosak, valószínűleg nincs komolyabb probléma a háttérben. Ha Önt zavarja, háziorvoshoz forduljon első körben. Üdv:
Kedves Aranka! Létezik ilyen, tüdőgyógyász meg fogja tudni mondani, hogy mi a további teendő, illetve, van-e további teendő. Üdv:
Kedves Levélíró! Valószínűleg valamilyen hormonális zavar áll a háttérben, amely jelenleg nem okoz (a rendszertelen vérzésen kívül) komolyabb panaszt, a fogamzásgátló szedése pedig csak tünetileg rendezi a problémát. Javaslom hogy keressen fel egy nőgyógyászt, akivel meg kellene próbálni rendezni a panaszt. Üdv:
Kedves Levélíró! Mielőtt bármilyen légzésjavító után nézne, előtte egy pulmonológiai vizsgálatot, illetve egy légzésfunkciós vizsgálatot javasolnék. Üdv: