Bordaközi fájdalom - Mitől lehet?

Már egy hete kínoz valamiféle rejtélyes fájdalom a bordáim körül. 4 éve eltörtem 4-5 bordámat, de a gyógyulás után eddig kutya bajom sem volt. Most egy hete azon tipródom, hogy vajon ez egy jó kis infarktus, vagy a bordaközi izmok, idegek, hártyák, vagy mi lehet a baj? Mindez kifejezetten a bal oldalon van.

WEBBeteg szakértő válasza a bordaközi fájdalom témában

A bal mellkasfél fájdalma valóban lehet kardiológiai és mozgásszervi okok miatt. Ezt csak vizsgálattal lehetne eldönteni, az elhúzódó jelleg inkább mozgásszervi okot feltételez, de ezt pontosan nem lehet megmondani. Keresse fel háziorvosát, egy EKG szükséges első lépésben!

WEBBeteg szerkesztőség

Orvos válaszol

Kedves Kérdezőnk!

Az SMS díja bruttó 508 Ft/SMS.
Részletesen a szolgáltatásról, ügyfélszolgálat elérhetőség

1. Küldje el a WEBBETEG szót a következő telefonszámra: 06-90-643-644
2. Írja be a válaszüzenetben kapott kódot a következő oldalon!
3. Írja le kérdését szakértőnknek!

KÉRDÉS FELTEVÉS

CIKKAJÁNLÓ

Akut fájdalom
Nem szükséges mindig orvoshoz fordulni. De mikor kell mégis?
Állítsa meg az időt!
Íme, a Vichy speciálisan a változó korba lépő hölgyeknek kifejlesztett innovációja.
Az alábbiakban a térdsérülések öt leggyakoribb fajtájáról tájékozódhat. Dr. Páll Zoltán, a Fájdalomközpont sebésze, traumatológus, sportorvos a térdet érintő be...
A fájdalmakat többféle szempont szerint csoportosítják: a kezdete óta eltelt idő alapján különböztetjük meg a heveny (akut), a visszatérő és a krónikus fájdalma...
Tisztelt Doktornő! Tavaly januárban sorozat bordatörésem volt v-vI-VII Rendszeres orvosi ellenőrzéseken mindent rendben találtak az összeforrással kapcsolatb...
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Több hónapja szendvedek hátizomgörcstől és bordák közé is kiható idegfájdalomtól. Az elmúlt 8 hónapban mellkas MRI-n nyaki gerinc ...