Kihez forduljak?

Tisztelt dokto Úr/Doktornő! Pár hónapja condylomát diagnosztizált a nálam a bőrgyógyászom. A 4-5 darab, mindössze 1-2 mm nagyszágú függelék azu ecseteléstől hol előjön újra, hol hetekig eltűnik. Pá napja azonban ezekhez hasonló, de egy nagyobb "valamit" érzékeltem tisztálkodásnál a végbélnyílásomnál. Az lenne a kérdésem, ez is a condyloma lehet? Ez is a bőrgyógyászhoz tartozik, vagy a testrész miatt esetelg máshoz forduljak vele? Köszönettel

▼ hirdetés

Dr. Árki Ildikó válasza a végbélnyílás témában

Tisztelt Kérdező! Látatlanban nem lehet tudni, hogy mi az a "valami". Lehet bőrgyógyászatra tartozó elváltozás, de lehet sebészetre/proktológiára tartozó is, pl. aranyér. Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó
Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Itt kérdezhet
Kérdés: 2015. november 30., 12:19 ; Megválaszolva: 2015. december 02., 12:22

CIKKAJÁNLÓ
Hüvelygomba és fogamzásgátló
Online konzultáció
Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
Az anális fájdalom (fájdalom a végbél területén) zavaró lehet, de jellemzően kezelhető állapot eredménye. A végbélnyílásnál jelentkező fájdalom orvosi neve a pr...
Az aranyér a végbélnyílás körül vagy a végbél alsó szakaszában kialakuló elváltozás. Harmincéves korára az emberek fele megtapasztalja a viszketéssel és fájdalo...
Az aranyérbetegség a végbél leggyakoribb kóros elváltozása, a felnőtt lakosság nagy százalékát érinti. Különböző súlyossági fokban a legtöbb ember élete során t...
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem az lenne, hogy ha egy rizikós kapcsolat után 2,5 évvel csináltattam lues szűrést, melynek eredménye: RPR-(Portnoy)-lemezreakc...
Kedves Doktor Úr/Doktornő! 2019 Decemberében találkoztam 2 kiscicával, egyikükkel csak egyszer a masikkal háromszor,mindíg ugyan ott.Sejtem hol lakhat/nak de ne...
Tisztelt dr. Úr, Nő! Szifilisz és lettem melyet vérből nem mutattak ki de kebetbol igen. Szeroligia negatív volt. Félelmem Hivvel megfertozhedtem e egyszerre? ...
Tisztelt Doktor úr! 16 éves lány vagyok, nemrég kezdtem el szexuális életet élni az első partneremmel. Előtte soha nem volt szexuális kapcsolatom senkivel a pá...
Üdvözlöm! Kerestem több helyen a választ kérdésemre, de nem találtam sajnos. Szexuális témában lenne szükségem pontos információra. Kiderult, hogy HPV pozitív v...