Petefészek-gyulladás lehetséges?

2napja erős szúró, görcsös fájdalom volt a hasamban a köldök vonalában, amely kiterjedt a derekam bal felére is. Nagyon nehezen tudtam menni, mozogni. A hasam fel volt puffadva. Enyhe hasmenésem volt, igazából nem is mondható annak. Székletürítés után a szúró fájdalom enyhült, hosszú fekvés után már nem is éreztem annyira fájdalmat, az is csak a bal oldalamon volt érezhető. Éjszaka viszont az alhasam jobboldala, a combom felett, erősen elkezdett égni. Hőemelkedésem nem volt (hőmérsékletem 36, 0 volt). Másnap reggel ugyanitt szúró fájdalmat éreztem, de nem erősen. A délelőtt folyamán többször pár percre égő érzés volt, majd enyhe szúró fájdalom, ha a lábam felemeltem, illetve a fájdalom időnként a combomra is kisugárzott. Ma már csak szúrást érzek, ugyanitt a jobb oldalon, de ez néha elmúlik, néha visszajön. Tegnap 36, 8 volt a testhőmérsékletem este, fáztam kissé. Emellett kissé sápadt vagyok, néha-néha enyhe hányinger, ne elmúlik hamar. Étvágyam van, bár a zsíros ételeket nem kívánom. Vizelési ingerem nem sűrű, bár a vizelet szaga kissé erős szagú. Fogamzásgátlót szedek 3 éve, most tartok a 15. darabnál.

▼ hirdetés

Dr. Árki Ildikó válasza a hasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! Ezt látatlanban vizsgálat nélkül nem lehet megmondani. Több betegség is okozhatja panaszait, nőgyógyászati, sebészeti, urológiai vizsgálat szükséges minél előbb, sürgősségi osztályon.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó
Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Itt kérdezhet
Kérdés: 2013. február 21., 15:07 ; Megválaszolva: 2013. február 23., 15:37

CIKKAJÁNLÓ
Hüvelygomba és fogamzásgátló
Online konzultáció
Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
Epegörcs alatt a jobb bordaív alatt hirtelen jelentkező görcsös hasi fájdalmat értjük, ami a jobb lapocka irányába sugározhat. Hányingerrel, hányással, esetleg ...
A hasi fájdalom egy gyakran előforduló tünet. Jelentkezhet önállóan is, de gyakrabban társulnak mellé egyéb kellemetlen problémák, mint hányinger, hányás, hasme...
A hasi fájdalom a gyakran előforduló tünetek közé tartozik. Számos betegség vagy állapot járhat enyhébb vagy súlyosabb hasi panaszokkal. Melyek a hasi görcsök k...
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Tisztelt Doktornő! Pont a járványhelyzet előtt diagnosztizálta a háziorvosom a magas vérnyomást és gyógyszert is kaptam rá és a magas pulzusomra is Coverex -AS...
Tisztelt Doktornő! Az utóbbi időben észrevettem, hogy a szegycsontomnál és annak környékén érintésre kissé fájdalmas, illetve ha kissé erősebben húzom végig az...
Tisztelt Doktornő! Csatolva látja édesanyám leletét, ami január 17-én készült. Szeretném kérni, hogy véleményezze, hogy én is értsem milyen betegség(ek)ről is ...
Tisztelt Doktor Úram/hölgyem! A történet elég hosszú, próbálom a lényeget leìrni. 2013ban kezdődött a honaltalyi nyirokcsomók megnagyobbodásával, mellkasi disz...
Tisztelt Doktor Nő! A kérdésem kissé hosszas lesz! Az idén Februárban SBO osztályra kerültem mellkasi fájdalom és bal kar zsibbadás illetve a szívverésem időnk...