letesztelnétek ezt a fájdalomcsillapítót?

annyit kell tenni hogy egy tárgyra koncentrálni, és amikor beállt a koncentráció akkor váltani másik tárgyra. 10 másodperc mulva jelentősen csökken a fájdalom és néhány perc múlva meg is szünhet vagy minimalizálódik. Később a szem elkezdhet fájni ha szemet választottunk érzékszervnek, olyankor váltani kell és mondjuk hallást használva bal majd jobb oldalról jövő valamilyen féle hangra koncentrálni, idővel a szem fájdalom elmúlik. Fülnél nem tapasztaltam fájdalmat. Idő után fejbőr bizseregni kezdett, egy részen mintha zsibbadna, de nem fájdalmas, nem is kényelmetlen. Másik módszer szemfájás után, elképzeltem hogy mintha nem lenne mellkasom, és azon a térrészen a kezem mozogna fel és le, közben a tenyerem forogva, de ha nem jó a képzelőereje valakinek, akkor csak szemfájás után váltani kell másik érzékszervre. EPILEPSZIÁSOK CSAK NEUROLÓGUSI FELÜLVIZSGÁLAT ESETÉN PRÓBÁLHATJÁK. (én férfi vagyok, rrajtam működött és még másokon). Többféle fizikai fájdalmon segített, pl fejfásá, vágás égés.

▼ hirdetés

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a fájdalomcsillapítás témában

Kedves Kérdező! A levelében semmilyen kérdést nem találok. Sajnálom, igy nincs mire válaszolnom.

Dr. Kalóczkai Andrea
Dr. Kalóczkai Andrea
Ideg- és lélekgyógyász
Itt kérdezhet
Kérdés: 2012. június 19., 19:45 ; Megválaszolva: 2012. június 21., 20:57

CIKKAJÁNLÓ
Mi vezethet alvászavarhoz?
Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
COVID-19 kisokos
Az újszülöttek vérvizsgálata során használt tű szúrása fájdalmat okoz a kisbabáknak. Ez a fájdalom jól csökkenthető azonban a szoptatással - mutatta ki egy tanu...
A köznyelvben szteroid injekcióként említett készítmények valamilyen kortikoszteroid típusú hatóanyagot (pl. hidrokortizon) tartalmaznak. Az injekciókat duzzadt...
Daganatos betegek esetén mindenképpen sor kerül fájdalomcsillapításra. Szükséges az életminőség javításához, de arra is gondolni kell, hogy a kifejezett fájdalo...
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Tisztelt Szakértő Orvos! Édesapám nevében szeretnék kérdést feltenni, ugyanis hónapok óta tartó, fokozódó fájdalma van, amire ezidáig nem született sajnos haté...
Jó Napot Kívánok! Mostanába egyre sűrűbben előforduló mellkasi fájfalom,ami spontán jelentkezik bármilyen nagy erőkifejtés nélkül is és aminek okát nem tudjuk....
Tisztelt Doktornő! Pont a járványhelyzet előtt diagnosztizálta a háziorvosom a magas vérnyomást és gyógyszert is kaptam rá és a magas pulzusomra is Coverex -AS...
Tisztelt Doktornő! Az utóbbi időben észrevettem, hogy a szegycsontomnál és annak környékén érintésre kissé fájdalmas, illetve ha kissé erősebben húzom végig az...
Tisztelt Doktornő! Csatolva látja édesanyám leletét, ami január 17-én készült. Szeretném kérni, hogy véleményezze, hogy én is értsem milyen betegség(ek)ről is ...