Lágyéksérv, terhesség

Üdvözlöm! Jövő hétre van időpontom lágyéksérv műtétre (2x1 cm-es sérv). De fenn áll az esély, hogy közben teherbe estem. Csütörtökön kell visszamennem az orvosomhoz, de már nem tudok várni. El kell halasztani a műtétet vagy mire számíthatok?

▼ hirdetés

Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

A terhesség alatt sérv műtét végzése nem javasolt. Elsődlegesen tisztázandó a terhesség léte, ezt a sebész és az altató orvos is kérni fogja. Kizáródott sérv esetén természetesen szükséges a sebészi beavatkozás végzése.

Kérdés: 2015. június 15., 19:51 ; Megválaszolva: 2015. június 15., 21:12

CIKKAJÁNLÓ
Hüvelygomba és fogamzásgátló
Online konzultáció
Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
Kérdések és válaszok: Egyéb
Tisztelt Doktor Úr! Lányom első terhességének 17. hetében jár. A 12. héten történt genetikai ultrahangon nem látszódott fejlődési rendellenesség. A 12. héten a...
Kedves Doktor Úr! Már egy hónapja van a jobb bordaív alatt égő panaszom. Nem köthető evéshez, gyakorlatilag egész nap érzem. Hasi UH negatív, vérvétel szintén....
Tisztel Doktor Úr! Crohn betegségre solu-medrol 40 tartalmú kúpot meddig lehet használni? Annak 1 hónap utáni azonnali elhagyása okozhat-e bármi problémát? A f...
Tisztelt Doktor Úr! Segítségét szeretném kérni. Az elmúlt hónapokban nagyon erős hasi görcseim voltak, sokszor az ájulás határán voltam. Puffadás, szelesedés, ...
Tisztelt Doktor Úr! A hétvégén kezdődött az alábbi érdekes történés, mely azóta szinte minden reggel megismétlődik. Egy nyugodtan átaludt éjszaka után a regge...