Hatásosak a csodaszerek?

A rákgyógyításban 3 csodaszert emlegetnek: az Oncomárt (búzacsíra kivonat), a Vitanax PX4/S (patkónyelv gomba kivonat), Amigdalina (B17 vitamin, sárgabarackmag kivonat). Azt szeretném megtudni, hogy ezek közül melyik a leghatásosabb, lehet-e kettőt vagy mind a hármat egyszerre szedni?

WEBBeteg szakértő válasza a daganat, táplálékiegészítők, búzacsíra kivonat témában

Ezeket a készítményeket semmilyen daganatos betegség hivatalos kezelési protokollja nem tartalmazza. Természetesen jótékony hatásuk lehet, alkalmazásuk előtt konzultáljon kezelőorvosával!

WEBBeteg szerkesztőség
Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

Orvos válaszol

Kedves Kérdezőnk!

Felhívjuk figyelmét, hogy az Orvos válaszol szolgáltatás díjköteles, amit egy emelt díjas SMS elküldésével lehetséges kifizetni.
Az SMS díja bruttó 508 Ft/SMS.
Részletesen a szolgáltatásról, ügyfélszolgálat elérhetőség

1. Küldje el a WEBBETEG szót a következő telefonszámra: 06-90-643-644
2. Írja be a válaszüzenetben kapott kódot a következő oldalon!
3. Írja le kérdését szakértőnknek!

KÉRDÉS FELTEVÉS

CIKKAJÁNLÓ

Intim védelem
Hogyan előzhetjük meg a hüvelyfertőzéseket, illetve kiújulásukat? (x)
Intim védelem
Hogyan előzhetjük meg a hüvelyfertőzéseket, illetve kiújulásukat?
Abban az esetben, ha a bőrön egyenetlenül festenyzett, növekvő, éles határral nem rendelkező elváltozás található, akkor felmerül annak eltávolítása. Bőrgyógyás...
Maga a vastagbéldaganat és a kezelés is számos panasszal, mellékhatással járhat. Áttekintjük, melyek jelentenek problémát leggyakrabban, milyen kérdések merülne...