Allergia és várandósság

Kedves Dr. NŐ! Allergiás vagyok bizonyos fűfélékre poratkára ilyesmi és Lordestint szedek, de babát szeretnénk és abbahagytam mivel az antihisztaminokat nem lehet szedni terhesség alatt. Mivel tüneteim vannak mi az amit helyette szedhetek? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Hangonyi Csilla válasza a Terhesség alatti allergia, Allergia témában

Kedves Kérdező! Használhat allergia ellenes szteroidos orrsprayt, tengervizes orrmosást, szemcseppet, és nehézlégzés, köhögés esetén hörgőtágító belégzőszert. A terhesség, immunológiai szempontból is megváltoztatja a kismama szervezetét, és gyakran csökkennek az allergiás tünetek is. Ha panaszai nem csökkennek, forduljon allergológushoz, vagy fül-orr-gégészhez, akik szükség esetén ajánlani tudnak olyan készítményeket, amiket szedhet. Üdvözlettel:

Dr. Hangonyi Csilla
Dr. Hangonyi Csilla
tüdőgyógyász, allergológus

Orvos válaszol

Kedves Kérdezőnk!

Az SMS díja bruttó 508 Ft/SMS.
Részletesen a szolgáltatásról, ügyfélszolgálat elérhetőség

1. Küldje el a WEBBETEG szót a következő telefonszámra: 06-90-643-644
2. Írja be a válaszüzenetben kapott kódot a következő oldalon!
3. Írja le kérdését szakértőnknek!

KÉRDÉS FELTEVÉS

CIKKAJÁNLÓ

A tenziós fejfájás
A munkavégző képességre és az életminőségre jelentős befolyással bír.
Akár -12 dioptria is korrigálható
Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra a Sasszemklinikán
Szemviszketés, allergiás nátha, asztmás rohamok - különösen nyáron sokan szenvednek allergiás tünetektől. A közhiedelemmel ellentétben azonban nem mindig vagy n...
Az elmúlt években számos analízis született arra vonatkozóan, hogy az ételallergia előfordulási gyakorisága egyre növekszik. A világon átlagosan a gyermekek 5-8...