Afrikai harcsafilé tepsiben sütve

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 4 nyúzott (fél) harcsafilé
  • 4-8 szelet angolszalonna
  • 2 doboz natúr joghurt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 doboz tejföl
  • zöldfűszerek
  • bors

Elkészítés:

A halat megmossuk, befűszerezzük és egy nem túl nagy tepsibe fektetjük. Aki szereti, tehet alá 1-1 szelet angolszalonnát. Ezután leöntjük a befűszerezett joghurttal, tejföllel és beborítjuk 1-1 szelet angolszalonnával. Előmelegített sütőben sütjük 180°C-on kb. 30 percig. Ha kevés lenne a leve, kis tejet vagy vizet öntünk alá. A sütés végén a tetejét megszórjuk reszelt sajttal és addig pirítjuk, amíg szép sárga nem lesz. Párolt rizs illik hozzá a legjobban.

Hasonló receptek

Húsos rakott tészta

Húsétel, Közepes

Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Töltött csirke olaszosan

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Székely almás hús

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: