Pajzsmirigy téma

Gyermek endokrinológia

Tisztelt Doktornő! Terhességem alatt Euthyrox gyógyszert szedtem, mert évekkel ezelőtt volt egy pajzsmirigy műtétem Adenoma miatt. A bal lebenyemet eltávolították. Amikor megszületett a kisfiam levették tőle is a hormonszintet, ami magasabb volt. A

Pajzsmirigy alulműködés

Tisztelt Dr. Fáklya Mónika! Köszönöm válaszát fenti témában írt levelemre. Az orvosom csak TSH szint mérést kért, fT4-et nem. Ez utóbbiról mit kell tudni? Mi a kettő közötti összefüggés? Válaszát köszönöm!

Pajzsmirigy tünetei lehetnek?

Kedves Doktornő! A következő sorozat, a TSH értékemet mutatja:2009.07.24-től, negyedévente:2, 23, 0, 2, 1, 9, 3, 8. Endokrinológiai szakrendelés (2perc 1 beteg) szerint ez alulműködés, 50mg, majd 100 mg Letroxot írtak fel. Az 1, 9 és a 3, 8 más letro

Pajzsmirigy alulműködés

Tisztelt Doktor Úr / Doktor Nő! Október 4-i levelemre nem találtam választ, talán mert vmit elrontottam a küldést illetően, ezért szeretném mégegyszer megírnia panaszomat. Pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg tavaly novemberben, amire az euthy

Pajzsmirigy túlműködésem van és terhes vagyok

Tisztelt Dr. Fáklya Mónika! Nekem már 2005.-ben megállapították a pajzsmirigy túlműködésemet, melyet Metothyrin gyógyszerrel kezeltek több-kevesebb sikerrel.2008.-ban volt egy vetélésem, akkoriban nagyon rosszak voltak az értékeim. Ezek után orvos

Pajzsmirigy

Teherbeesés elmaradása miatt hormoszint vizsgálatot kértek amiben a THS:0.05, T3:2.83 T4:1.15 volt. Állandóan olyan remegés van rajtam meg feszülés, melegség ez lehet ettől az alacsony THS-tól? Illetve a teherbeesés elmaradása? A többi hormon norm.

Pajzsmirigy hormon értékek

Kedves Doktornő! Nem értem mi történik velem, miért működik össze-vissza a pajzsmirigyem? Április elején véletlenül derült ki, hogy alul működik a pajzsmirigyem. TSH:24, 13 (0, 3-4, 2), FT4: 10, 3(12-22), panasz és tünetmentes voltam. L-Thyroxin 50

Pajzsmirigy túlműködés

Várandósságom elején (a 12. héten diagnosztizáltak) pajzsmirigy túlműködés alakult ki nálam, az UH egy darab 4×4 mm-es göböt mutatott ki. (Terhesség előtt sohasem volt problémám a pajzsmirigyemmel.) A pajzsmirigyhormonok szintjét a terhesség alatt és

Pajzsmirigy alulműködés

Tisztelt Doktor Úr / Doktor Nő! Egy évvel ezelőtt pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg, amire az euthyrox 50 mikrogrammot írták fel. Kezdetben fél tablettát kellett szednem, ma már 1, 5 szemet. A gyógyszeradag emelésével viszont egyenes arányb

Göb

Tisztelt Doktor Nő/Úr, 36 éves nő vagyok. Egy UH vizsgálat során kiderült, hogy egy 12mm göb valamint több apró ciszta van a nyakamban. A TSH szintem normális az izotóp eltérést nem mutat ki. Az endokrinológus csak a jód szedését javasolja, a házi

A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!
▼ hirdetés
Pajzsmirigy-alulműködés teszt

Pajzsmirigy-alulműködés teszt