Téma: Zöldség
Friss zöldség és gyümölcs - Újabb egészségvédő hatás?
Budai Allergiaközpont - 2010.04.17. 14:31
Az Új-Zélandi Plant & Food Researchs Food Innovation vizsgálataiban a zöldségek, a gyümölcsök, a gabonafélék és a tengeri élőlények egészségvédő hatásait kutatja, és azt, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban...
Rák ellen a táplálkozással
MTI - 2010.03.05. 14:40
A zöldségben, gyümölcsben, szójában dús étrend, akár 30 százalékkal is csökkentheti az emlőrák kialakulásának kockázatát - állítják amerikai kutatók.
Súlyos fertőzést okozhat a mosatlan saláta
MTI - 2010.02.09. 14:17
Az Egyesült Államok élelmiszer-áruházaiban sokféle zöldség, gyümölcs található "előmosott", sőt "háromszor mosott" feliratú csomagolásban, de gondos vizsgálattal még az ilyen termékekben is kimutatható sokféle...