Futás téma

12 hetes futás edzésterv fogyni vágyóknak

Az edzésterv kezdők vagy évek óta nem sportoló és fogyni vágyó emberek számára ajánlott.

Speedfitness – gyors, hatékony, kíméletes!

Ha a tartásunkon szeretnénk javítani, akkor mindenekelőtt az izomzatot, az izomzat állapotát és erősségét kell fokozni, mindezt lehetőleg úgy, hogy az ízületeket ne terheljük.

Több mint 230 esemény az Európai Sporthéten

Országszerte több mint 230 sportesemény várja az érdeklődőket a hétfőn indult Európai Sporthét keretében.

Miért rossz a nyári kocogás?

Fittség, egészség, kardio tréning. Divatos kifejezések, ahogy a kocogás is divatos még mind a mai napig. De a kocogás nyáron nem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk.

Futás az egészségért

A futás a 21. század őrülete, és nem csak Magyarországon, hanem mindenhol a világon. Immár 20. alkalommal rendezték meg a Coca-Cola testébresztő program szervezésével a női futógálát.

Véradás és egészség

Hogyan függ össze a véradás, a család, a szűrővizsgálat és a futás? Kiderül május 23-án a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének véradásán Debrecenben, a Balmazújvárosi út 11. szám alatti Sportáruházban.

Júniusban ismét Mozgás Éjszakája

Június 27-én ismét megrendezi a Mozgás Éjszakáját a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja, a helyszín ezúttal a Hősök tere és a Városliget lesz.

Hat tanács a futószezonra

Ilyenkor sokan belevágnak a futóedzésekbe, amelyeket azonban a felkészülés hiánya és a térdfájdalom is akadályozhat. Dr. Pál Mónika, az Oxygen Fájdalomcentrum reumatológusa a hatékony edzés lehetőségeire hívta fel a figyelmet.

Futó ABC: Technikai alapok

Sok hobbisportoló nem megfelelő technikával fut. Többségük csak ritkán vagy egyáltalán nem végzi el a futó ABC gyakorlatait. A profi sportolók és néhány szabadidős sportoló viszont majdnem minden nap eszerint edz.

Edzésterv kezdő, fogyni vágyó futóknak - 12. hét

Edzésterv kezdő, fogyni vágyó futóknak - 12. hét

A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!
▼ hirdetés