Buscopan téma

IBS - A hasi görcs enyhíthető!

Rendszeresen görcsöl, puffad, fáj a hasa? Sokszor feszült a hasi diszkomfort-érzés miatt? A Buscopan Forte segítségére lehet az irritábilis bél szindróma görcsös tüneteinek enyhítésében. (x)

Ne hagyja, hogy az utazás a hasi görcsökről szóljon!

Egész évben alig várta, hogy végre eljöjjön a jól megérdemelt utazás pillanata? Ne hagyja, hogy gyomorpanasza elrontsa az önfeledt szórakozását! A Buscopan Forte segítségére lehet a nyaralás során felmerülő hasi görcsökre. (x)

Nincs többé hasi görcs!

A hasi fájdalom kialakulásának számos oka lehet, ezért fontos, hogy utánajárjunk, mi okozza a panaszainkat, ugyanis néha előfordul, hogy nem a megfelelő készítményt választjuk a problémánk kezelésére. Olvassa el az alábbi betegtörténeteket! (x)

A hasi görcsök öt leggyakoribb oka

Gyomor- és bélrendszeri panaszok, vese- és epekövesség, irritábilis bél szindróma, menstruációs panaszok - az öt igazán gyakori ok, amelyek görcsöt, hasi diszkomfortot, illetve gyomortáji fájdalmakat okozhatnak.

Női görcsök: legyen a retiküljében a megoldás!

A nőknél fellépő görcsös fájdalom hátterében leggyakrabban menstruációs panasz állhat, amely olykor a legrosszabb pillanatokban (vizsgán, munkahelyi megbeszélésen, moziban) jelentkezik. A megoldás akár a retiküljében is elfér: a Buscopan Forte segíthet enyhíteni a panaszokat. (x)

Megszünteti a görcsöt

Gyors és célzott megoldás a hasi görcs és fájdalom, valamint a hasi diszkomfort kezelésében. A speciálisan görcsoldásra kifejlesztett Buscopan célzottan szünteti meg a hasi görcsöt és az azt kísérő fájdalmat.

▼ hirdetés