Dr. Juhász Csaba - Önéletrajz

Szerző: WEBBeteg

Dr. Juhász Csaba, ortopédus, traumatológus bemutatkozása, szakmai önéletrajza.

Dr. Juhász Csaba

1976. március 15-én születtem Püspökladányban.

Gimnáziumi tanulmányaimat is itt végeztem.1994-ben érettségiztem, majd ebben az évben nyertem felvételt a DOTE Általános Orvosi Karára. 2000-ben vehettem át orvosi diplomámat, ezt követően rezidensként, majd 2 év múltán szakorvosjelöltként készültem orthopéd-traumatológia szakvizsgámra, melyet 2007. decemberében meg is szereztem.

Azóta is a debreceni Kenézy Gyula Kórház Traumatológiai- és Kézsebészeti Osztályán dolgozom, ahol az egyetem elvégzése után elhelyezkedtem.

A WEBBeteg oldalán a szakterületemmel összefügő kérdésekre tudásomnak és tapasztalatomnak megfelelően igyekszek korrekt válaszokat adni.

Elérhetőségem: e-mail: [email protected]

Dr. Juhász Csaba cikkei a WEBBetegen>>

Módosítva: 2008.03.14 15:05, Megjelenés: 2008.03.14 15:05

CIKKAJÁNLÓ

 Kenőcs a száraz bőr ellen
Segít a száraz, igénybe vett bőrrel összefüggő tüneteket enyhíteni, megszüntetni. (x)
A Ceralbin kenőcs feladata a száraz bőrrel összefüggő tünetek megszüntetése.
Perzselő napsütés - szinte vibrál a levegő a hőségben, mégis hosszú sor kígyózik az egyik cukrászda előtt... A nyár egyik legkedveltebb édes hűsítőjére...
A XXI. század egyik legnagyobb előnye, hogy az internetnek köszönhetően bármilyen számunkra szükséges információ néhány kattintással elérhető. Azonban...
Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Ha szeretne értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.