Tájékoztató az orvos válaszol szolgáltatás megrendeléséről

Szerző: WEBBeteg

Kedves Kérdező!

Portálunkon orvos szakértőink havonta több száz tanácsra szoruló embernek nyújtanak segítséget. A szolgáltatás igénybe vétele díjköteles. Ezt az összeget egy emelt díjas SMS elküldésével lehetséges kifizetni.

Hogyan működik?

 • Küldje SMS-ben a webbeteg kifejezést (és kizárólag azt) a 06-90-643-644 telefonszámra!
 • Az SMS bármelyik magyarországi szolgáltató mobilkészülékéről elküldhető (T-Mobil, Telenor, Vodafone stb.)
 • Előfizetéses telefon esetén az Ön telefonszámlájára szolgáltatója összesen bruttó 508 forint/SMS (400 forint + 27% áfa/SMS) költséget terhel rá, feltöltőkártyás telefonok esetén ennyit vonnak le keretéből.
 • A tranzakcióról egy válasz SMS-t fog kapni pár percen belül, amelyből megtudhatja, hogy sikeres volt az SMS-küldés.

Mennyire biztonságos a fizetés ezen módja?

 • A feltüntetett díj egyszeri, egy elküldött SMS alapján egy alkalommal vonják csak le. Ezen felül semmiféle plusz költség nem terheli Önt.
 • Telefonszámát rendszerünk kizárólag a technikai lebonyolítás miatt tárolja, a visszaigazoló üzeneten kívül nem használjuk fel telefonszámát semmilyen célra, egy év elteltével pedig végérvényesen töröljük azt.

További fontos tudnivalók az Ön érdekében

 • A megadott telefonszámra SMS-ben kizárólag a webbeteg kifejezést küldje el, semmilyen más információt, köszönetnyilvánítást ne írjon bele.
 • Kérdést ne tegyen fel SMS-ben vagy a megadott emelt díjas szám hívásával, mert kérdése ezen az úton nem jut el szakértőinkhez, és az Ön számára pénzbe kerülhet.
 • Vegye figyelembe, hogy orvos szakértőink bizonyos esetekben konkrét vizsgálatok nélkül nem tudnak felelősséggel tanácsot adni, csak általános iránymutatással szolgálhatnak.
 • Kérjük, semmilyen személyes adatot ne írjon a feltett kérdésbe! A WEBBeteg messzemenőkig figyel a személyes adatok védelmére, ám azt csak az érintett felhasználó rendeltetésszerű webhelyhasználata esetén tudja garantálni.

Mennyi időn belül kap választ?

 • Minden beérkezett kérdésről üzenetet küldünk Önnek. Amennyiben nem kapott ilyen üzenetet, elképzelhető, hogy kérdését nem sikerült feltennie.
 • A kérdések megválaszolásának határideje 7 munkanap.
 • A kérdések megválaszolása nem beérkezési sorrendben történik. A sorrendet befolyásolja a kérdés nehézsége, a WEBBeteg partner orvosainak rendelkezésre állása.

Kihez fordulhat probléma, kérdés esetén? Panasz és pénzvisszatérítés

 • Szakértőinkhez intézett kérdéseiket kizárólag Az orvos válaszol rovatunkban tehetik fel az SMS elküldését követően, az e-mailben vagy Facebookon keresztül megírt kérdések nem jutnak el partner szakértőinkhez.
 • Amennyiben nem kapták meg az SMS kódot vagy az SMS-fizetéssel kapcsolatos kérdése, problémája van, az SMS-szolgáltató ügyfélszolgálata tud felvilágosítást adni: a Netfizetés.hu Kft. online ügyfélszolgálata elérhető napi 24 órában, vagy telefonon munkaidőben a +36 70 297 2357 számon.
 • Amennyiben a válasz megérkezésének várható ideje felől érdeklődnek, forduljon a WEBBeteg portál ügyfélszolgálatához, akik 24 órán belül válaszolnak kérdéseikre. Kérjük, írja meg a kérdés dátumát és a kapott SMS-kódot. A WEBBeteg munkatársai ezek alapján tudnak utánanézni a kérdésének. E-mail: [email protected]
 • Amennyiben nem kapott választ a WEBBeteg.hu számára vagy WEBBeteggel partneri viszonyban lévő szakértőnek felróható okból, a Webbeteg Kft. visszatéríti a kérdés teljes bruttó díját. Az igény benyújtásához és az adatok egyeztetéséhez írjon a [email protected] e-mail címre.

Köszönettel,
WEBBeteg szerkesztőség

Legutóbb frissült: 2018.10.29 12:30
Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Ha szeretne értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

CIKKAJÁNLÓ

 Diabéteszes neuropátia
Milyen emésztési problémák lehetnek a diabéteszes neuropátia következményei?
A legkisebb seb védelmére is minden esetben szükség van.
Az orvoslás máig nem biztos abban, hogy mi okozza a fibromialgiát. A fibromialgia egy olyan betegség, melynek során sérülés vagy gyulladás nélkül fájdalmat...
A videójáték-függőség már hivatalosan is mentális rendellenességnek minősül az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint. Vajon mekkora probléma...